Horoscopul zilei de 14 august 2018

Berbec

Începi ziua cu planuri mari, dar haosul de la locul de muncă te va face să-ți abandonezi de urgență aceste planuri. Nu e loc de stat pe gânduri, e timpul să iei decizii de moment și să ai încredere în intuiția ta.

Taur

Începi ziua cu forță de muncă și energie, dar un mic scandal matinal din sânul familiei, îți dă moralul peste cap. Nu te așteptai la așa ceva și ești pur și simplu bulversată. N-o să înțelegi nimic din ziua de azi.

Gemeni

Ai parte de o zi plină de peripeții. Ai grijă să nu-ți pierzi buletinul, telefonul sau banii. Nu e o zi bună pentru planuri mari. Încearcă să te rezumi la ceea ce ai de făcut și atât.

Rac

Ai o zi destul de agitată pentru că nu știi cum să-ți prioritizezi munca. O problemă te stresează toată ziua - poate fi vorba de ceva legat de familie ori de o discuție mai complicată cu un prieten.

Leu

Încerci să ajuți pe cineva, dar persoana respectivă profită de bunăvoința ta. Asta o să te facă să te simți oribil și să-ți schimbi atitudinea față de persoana în cauză pe viitor.

Fecioară

Trebuie să accepți că așa cum unii oameni sunt dispuși să ajute pe oricine, oricând, așa sunt și alții care nu-și oferă sprijinul decât condiționat. Nu e cazul să fii prea dezamăgită, asta-i viața!...

Balanţa

Ai nevoie de umărul unui prieten pe care să plângi sau chiar de o ședință de terapie. O să ai o zi tristă, deprimantă chiar, dar dacă ai răbdare și măcar o urmă de optimism, vei vedea că totul va fi bine!

Scorpion

Primești vești bune legate de sănătatea cuiva din familie. Sigur că asta te bucură, dar te și pune pe gânduri - viața e fragilă și trebuie să o prețuiești mai mult. Ai ceva de învățat de-aici!

Săgetător

Un prieten îți spune un secret la care nu te așteptai - e un secret amoros, un secret legat de viața personală a unor oameni pe care îi cunoști și tu, dar între care nu te așteptai să existe o astfel de relație fierbinte.

Capricorn

Cineva din familie îți dă planurile peste cap și aproape că îți impune noi planuri. E timpul să pui piciorul în prag și să-ți impui punctul de vedere - așa ceva nu e posibil, doar nu ești un copil!

Vărsător

E ziua surprizelor frumoase! O să ai parte de momente neașteptate și acasă, și la locul de muncă, iar veștile sunt atât de bune încât aproape că nu-ți vine să crezi ce se întâmplă!

Peşti

Ziua de azi te surprinde în mai multe moduri, în primul rând ai toate șansele să primești vești bune, iar în al doilea rând, partenerul de cuplu îți face o surpriză de zile mari, la care chiar nu te așteptai!