Horoscopul zilei de 14 august 2017

Berbec

Horoscopul zilei de 14 august 2017 - Berbec

Beneficiezi de energie, ai voință, fler și ingeniozitate, care te vor ajuta foarte mult în depășirea mult mai ușor a evenimentelor care țin de carieră, locul de muncă. La sfârșitul perioadei analizate pot avea loc discuții de taină, înțelegeri în zona profesiei. Tot acum ai ocazia să găsești rezolvarea la o problemă de sănătate sau un tratament mult mai eficient.

Taur

Horoscopul zilei de 14 august 2017 - Taur

Ai acum ocazia să primești informații importante, care se referă la relația cu colegii de muncă, schimbările care au loc în acest domeniu al vieții. Nu prea îți place ceea ce afli acum dar cel puțin conștientizezi ce anume ar trebui să schimbi în atitudinea față de superiori și colegi. Iubirea te motivează acum pentru a-ți îndeplini cele mai curajoase planuri de viitor. Ai toate șansele de a întâlni o persoană față de care să-ți poți exprima trăirile, pasiunea, dragostea.

Gemeni

Horoscopul zilei de 14 august 2017 - Gemeni

Ziua îți poate aduce îți poate aduce dorința de solitudine, de analiză a propriului trecut, având ocazia acum să conștientizezi rostul anumitor pierderi, de natură materială și/sau sentimentală. Acordă atenție mesajelor pe care le poți primi prin intermediul viselor. La sfârșitul perioadei putem vorbi despre conversații, mesaje primite sau chiar o întâlnire cu persoana iubită.

Rac

Horoscopul zilei de 14 august 2017 - Rac

Nu trebuie să „lași garda jos” sau să fii intimidat de reacția unor colegi sau chiar a unor superiori. Dacă ai ceva în minte este recomandat sa spui ce dorești, să-ți ceri drepturile. La sfârșitul acestei zile acționezi în mod instinctiv pentru a-ți îndeplini niște ambiții care țin de familie, de casă. Primești acum susținere din partea copiilor și/sau a persoanei iubite.

Leu

Horoscopul zilei de 14 august 2017 - Leu

Ziua îți poate aduce oportunități de avansare în carieră sau în tot ceea ce ține de imaginea ta publică. Ești observat, apreciat, recomandat, recompensat pentru activitatea ta, pentru capacitatea de a te implica în munca de echipă; ideile originale, seriozitatea te vor propulsa pe o nouă treaptă. Muncește, creează, informează-te, călătorește și folosește orice șansă care se ivește acum în carieră.

Fecioară

Horoscopul zilei de 14 august 2017 - Fecioara

Este posibil să dorești să urmezi noi cursuri, care au legătură cu spiritualitatea. Tot în această perioadă putem vorbi despre concretizarea unei relații de dragoste la distanță. Ziua se poate dovedi destul de favorabilă, în plan amoros, reușind să-ți exprimi trăirile, emoțiile. La sfârșitul perioadei analizate, întâlnirea cu un prieten îți poate da sentimentul de împlinire, la nivel sentimental.

Balanţa

Horoscopul zilei de 14 august 2017 - Balanța

Te poți confrunta cu starea de neliniște, neîncredere în privința relației cu partenerul de viață. Ai acum tendința de a spune „vrute și nevrute”, lăsându-te condus de primul impuls, fără să te gândești că poți răni pe nedrept. Asta nu înseamnă că vei fi scutit de probleme, posibile acuzații venite din partea familiei. La sfârșitul perioadei analizate poți primi o veste neașteptată legată de locul de muncă, o avansare, o promovare dar și o posibilă creștere de salariu.

Scorpion

Horoscopul zilei de 14 august 2017 - Scorpion

Muncești mult și conștiincios, cu răbdare, vizând câștigurile pe termen lung. Resursele tale cele mai de preț, în această perioadă, sunt timpul și organizarea. Te poți aștepta la unele atacuri verbale, venite din partea unor adversari, persoane invidioase, oameni cu care ai mai avut astfel de confruntări și în trecut.

Săgetător

Horoscopul zilei de 14 august 2017 - Săgetător

Începutul acestei zile este destul de derutant, nu reușești să ajungi la un consens cu persoana iubită. Nici relația cu copiii nu este tocmai ceea ce îți doreai. Una spui și cu totul alta se înțelege riscând astfel să ajungi la certuri, confruntări iscate din nimic.

Capricorn

Horoscopul zilei de 14 august 2017 - Capricorn

Nu este acum momentul să iei decizii, în privința carierei dar și în tot ceea ce ține de casă, de familie, îndeosebi la începutul acestei zile. O călătorie la distanță îți poate aduce șansa unei noi iubiri sau regăsirea cu o persoană care a jucat un rol destul de important în viața ta.

Vărsător

Horoscopul zilei de 14 august 2017 - Vărsător

Nu reușești să te organizezi eficient, atunci când vine vorba despre studiu, acumularea de informații. Nici drumurile pe care le faci acum nu sunt în favoarea ta, îndeosebi la începutul acestei zile. Se pot produce acum schimbări care țin de domiciliu, relația cu părinții, ești mult mai preocupat de gospodărie.

Peşti

Horoscopul zilei de 14 august 2017 - Pești

Este recomandat să acorzi o atenție deosebită întâlnirilor, conversațiilor din această perioadă, acestea fiind deosebit de importante, ajutând la deblocarea unei situații din viața ta, care părea fără ieșire. La sfârșitul zilei poți petrece momente plăcute, alături de familie, acasă, unde preferi să te ocupi mai mult de liniștea și echilibrul din familie.