Horoscopul zilei de 14 aprilie 2020

Berbec

Este o zi tensionată, dar foarte bună pentru a te determina să pui în practică niște idei, niște planuri de a te face cunoscută, de a te evidenția profesional.

Taur

Atenție la tendința de a te contrazice cu ceilalți din cauza unor principii diferite. Fiecare are mentalitatea lui, gândirea lui și trebuie să accepți asta fără a te îndepărta de cei care nu-ți împărtășesc convingerile.

Gemeni

Îți dorești să demonstrezi cuiva că ai dreptate și pentru asta poți merge până în pânzele albe, însă te-ai întrebat dacă, într-adevăr, ai dreptate? Este de preferat să nu intri în discuții delicate astăzi.

Rac

Ai grijă la imaginea profesională, la modul în care te expui celor din fața ta, inclusiv în mediul online, pentru că poți avea parte de niște momente care să nu-ți fie deloc favorabile.

Leu

Ai grijă la modul în care-ți îndeplinești sarcinile la locul de muncă, dar și la atenția pe care o acorzi odihnei. Nu face excese pentru că vei fi taxată. Cei care au de învățat acum ar trebui să depună mai mult efort.

Fecioară

Se întrevăd nemulțumiri și dezacorduri în poveștile de iubire și ar fi de preferat să fii mai atentă la ceea ce trăiești în interior și la ceea ce exprimi în exterior. Posibile conflicte financiare.

Balanţa

Posibile tensiuni între părinți și partener sau între tine și părinți din cauza partenerului de viață. Pe de altă parte, nu este exclus ca întocmai partenerul de viață să-ți facă niște reproșuri legate de implicarea prea mare a părinților în viața voastră de familie.

Scorpion

Mare grijă la locul de muncă, la modul în care comunici cu colegii și la modul în care-ți desfășori activitatea. De asemenea, evită oboseala și alimentația haotică!

Săgetător

Poți avea parte de conflicte în cuplu din cauza cheltuielilor sau, dacă ești părinte, din cauza cerințelor prea mari pe care le au copiii. Cumpătarea este cuvântul de ordine al zilei!

Capricorn

S-ar putea să devii nostalgică, melancolică, poate chiar să treci printr-un tumult interior din cauza părinților, mai ales dacă aceștia nu mai sunt, sau din cauza unor situații din copilărie care-ți revin în minte.

Vărsător

S-ar putea să te caute cineva din trecut, însă oricât de comunicativă ai fi astăzi evită să te lași implicată prea mult în dialog.

Peşti

Poți primi un ajutor financiar nesperat de la o persoană din anturaj. Pe de altă parte, s-ar putea să tragi de mânecă un prieten care se afce că a uitat că are să-ți returneze o datorie.