Horoscopul zilei de 14 aprilie 2019

Berbec

Ai parte de o zi în care nivelul de energie depășește cotele normale și ești dispusă să te dedici activităților riscante și distractive, care presupun adrenalină.

Taur

Întri în conflicte cu toți cei din jur care nu-ți împărtășesc ideile și viziunile. Atenție la comunicare! Încearcă să fii mai diplomată în exprimarea punctului de vedere.

Gemeni

Caută să înțelegi profunzimea situațiilor și renunță la atitudinea superficială pe care o ai față de tot ce te înconjoară. Risc de tensiuni cu cei dragi.

Rac

Ești tentată să depui mult efort pentru a-ți îndeplini un vis, un țel, un obiectiv care, nu este exclus, să aibă legătură inclusiv cu zona profesională.

Leu

Simți că te-ai eliberat psihic și emoțional și debordezi de energie. Profită de aceste stări și bucură-te mai mult de ceea ce este în jurul tău, de familie, de prieteni și mai ales de persoana iubită.

Fecioară

Te sfătuim să te odihnești mai mult și să eviți să intri în contexte tensionate. Posibile neplăceri legate de starea de sănătate îți pot strica buna dispoziție.

Balanţa

Poți avea parte de un dialog mai puțin plăcut cu un prieten și oricât vei încerca să obții echilibrul și armonia, acestea nu se vor arăta prea ușor.

Scorpion

Îți place să ieși în față, să te faci remarcată, iar contextul în care te vei afla astăzi te va susține din toate punctele de vedere. Profită în sensul bun!

Săgetător

Îți analizezi în detaliu, cu lux de amănunte situația (personală sau profesională) în care te afli acum și te sfătuim să nu lași totul doar la stadiu ed gând, ci să pui în practică ceea ce ți-ai propus cu mai mult curaj.

Capricorn

Încearcă să-ți domolești excesul de autoritate cu atât mai mult cu cât îl manifești în mijlocul familiei. Este păcat să nu profiți de această zi liberă într-un sens bun.

Vărsător

Este posibil ca cineva să încerce să te intimideze, să te copleșească cu atitudinea autoritară și arogantă, însă încearcă să nu dai atenție la ceea ce vezi, ci la ceea ce simți.

Peşti

Stările de tensiune la care ești expusă astăzi te-ar putea copleși din punct de vedere energetic. Poate ar fi mai bine să ieși în mijlocul naturii sau să profiți de ziua liberă pentru a dormi.