Horoscopul zilei de 14 aprilie 2018

Berbec

Astăzi te vei bucura de o stare de bine, de împăcare cu tine și cu deciziile luate și mai mult ca niciodată își vei acorda o atenție deosebită, ție și micilor tale plăceri.

Taur

Alegi să-ți petreci ziua în mijlocul prietenilor și nu este exclus ca cineva să-ți facă o surpriză plăcută care să-ți schimbe percepția despre persoana în cauză.

Gemeni

Un cadou întârziat sau vizita unui prieten din străinătate ar putea să-ți înfrumusețeze ziua. Energia de astăzi te va ajuta să te menții pe val toată săptămâna, așa că fă-ți provizii.

Rac

Vei petrece o zi minunată alături de partenerul de viață și vă veți surprinde reciproc cu mici cadouri, complimente și activități romantice.

Leu

O rudă din străinătate te vizitează, te sună sau îți trimite un cadou impresionant. Pe de altă parte, pofta de relaxare în mijlocul naturii va fi resimțită astăzi și ai putea opta pentru o scurtă plimbare.

Fecioară

Este posibil să primești niște reproșuri astăzi care să te prost dispună și să-ți taie tot elanul, însă ar fi bine să încerci să nu pui la suflet.

Balanţa

Se anunță o posibilitate de călătorie în afara orașului sau, cel puțin, o vizită la rude mai îndepărtate. Profită de timpul liber pentru a re relaxa. Vei avea nevoie mai târziu.

Scorpion

Este posibil să porți o discuție destul de dură cu partenerul de viață și ar fi bine să nu duci totul la extrem. Profitați împreună de ziua liberă pentru a face activități pe care altădată nu le-ați putea onora.

Săgetător

Mergi în vizită la un prieten, ieși în oraș, participi la o petrecere sau la un eveniment cultural și seara, chiar dacă te simți epuizată, alegi să continui distracția.

Capricorn

Clipe romantice și pline de sensibilitate se anunță alături de partener. Vei rămâne surprinsă să-l redescoperi pe omul de lângă tine în altă ipostază.

Vărsător

Cineva din familie sau un prieten foarte apropiat își va cere scuze pentru o situație creată anterior, poate pentru niște cuvinte aruncate la nervi.

Peşti

O revedere cu o persoană dragă, de suflet, o persoană din trecutul tău pe care nu ai mai văzut-o de foarte multă vreme, s-ar putea să-ți facă weekend-ul minunat.