Horoscopul zilei de 13 septembrie 2019

Berbec

Este foarte posibil să ai parte de schimbări remarcabile legate de locul de muncă sau, în unele cazuri, legate de domeniul de activitate. Dacă te gândești la o schimbare de carieră, te sfătuim să nu iei decizia azi.

Taur

Poți avea parte de dialoguri incomode cu prietenii sau cu persoana iubită. În unele cazuri poate fi vorba de o persoană din anturaj pe care o placi, însă cu care nu reușești să fii pe aceeași lungime de unde (cel puțin nu azi).

Gemeni

Percepțiile și concepțiile tale vizavi de o situație, eveniment sau persoană pot fi deformate astăzi, așa că nu avânta să tragi concluzii radicale.

Rac

Este o zi complexă pentru tine și poți avea parte de o serie de erori de judecată. Posibil să vezi întocmai invers o realitate, o situație și de aceea te sfătuim să fii cumpătată în dialog și acțiuni.

Leu

Niște obligații de plată ți-ar putea strica ziua și starea de spirit, însă va fi vorba, probabil, de ceva ce este obligatoriu a fi achitat. Se întrevăd noutăți legate de sectorul financiar, deci fii cu ochii-n patru.

Fecioară

Relația cu membrii familiei sau partenerul de viață este tensionată și totul poate porni de la nereguli financiare descoperite, de la cheltuieli nejustificate. Se întrevăd acțiuni legate de moșteniri și posesiuni materiale.

Balanţa

Vești mai puțin plăcute vin de la locul de muncă. Posibil să primești o recenzie neplăcută sau un coleg să te vorbească de rău în fața superiorilor cu scopul de a-ți strica imaginea.

Scorpion

Cineva din anturaj ți-a pus gând rău și este posibil, fie să-ți pună bețe în roate într-un proiect, fie să caute să-ți strice o colaborare, să te defăimeze în fața unui asociat.

Săgetător

Este posibil ca astăzi să privești cu amărăciune cum un vis se destramă, cum o soluție găsită nu capătă forme, însă te sfătuim să ții fruntea sus și să privești tot înainte. Noi oportunități vor apărea în curând.

Capricorn

Este momentul să analizezi două direcții de viață, două opțiuni (profesional sau partenerial) și să te decizi care este calea cea mai bună de urmat. Ia-ți timpul necesar și nu te grăbi în alegeri. Nu da verdicte neapărat, dar pune-ți ordine în gânduri.

Vărsător

Încearcă să fii mai responsabilă în legătură cu veniturile tale, dar mai ales cu modul în care îți administrezi finanțele în comun cu persoana iubită sau cu membrii familiei. Pot exista conflicte de interese.

Peşti

Este posibil ca astăzi să primești vești legate de un proces, de un litigiu, verdicte în cazul unei moșteniri. Posibile discuții și negocieri legate de contracte și parteneriate.