Horoscopul zilei de 13 septembrie 2018

Berbec

Te hotărăști să faci ceva ieșit din comun azi. Îți schimbi programul în ultima clipă și îi surprinzi pe toți din jurul tău cu această decizie. Orice ar fi, ai grijă să nu mergi prea departe. Asumă-ți consecințele.

Taur

Sunt șanse mari ca azi să vrei să evadezi din zona ta de confort și să faci un lucru neașteptat, care îi va surprinde pe mulți. Pentru că tu visai însă la asta de mult timp, o să ai o satisfacție foarte mare.

Gemeni

Îți dedici ziua de azi pentru rezolvarea mai multor probleme, probleme cu care fie te confrunți tu personal, fie cineva din apropierea ta, poate un prieten sau un coleg de serviciu. Este de apreciat gestul tău, în acest caz.

Rac

Ai o zi foarte bună azi, cu excepția faptului că te tot deranjează o durere... Poate fi o durere cu care te-ai mai confruntat până acum sau una cu totul și cu totul nouă. O consultație la un medic generalist sau măcar o vizită la doctorul de familie, ți-ar fi recomandată.

Leu

Ar fi bine să ignori toată energia negativă din jurul tău azi și să te concentrezi pe lucrurile pozitive. Ai pentru ce să zâmbești, ai pentru ce să fii recunoscătoare. E normal să fie și lucruri mai puțin plăcute în viața ta însă, pentru că nimeni nu are o viață perfectă.

Fecioară

Astăzi sunt șanse mari să primești vești legate de bani. Nu te speria, nu e vorba de dat bani, ci de primit. Fie ți se returnează niște taxe, fie un împrumut, cert e că o să primești o sumă de care aveai oricum mare nevoie în perioada următoare.

Balanţa

Te bucuri să afli azi că flirtul nevinovat pe care îl exersai de câteva zile cu un coleg de muncă nu e doar în capul tău, ci că și lui îi placi. O să primești această veste indirect, dar o să te entuziasmeze peste măsură.

Scorpion

Azi e despre casă și familie. Veștile sunt bune, pe toate planurile, iar asta nu face decât să-ți dea o stare de calm și de confort. Sunt șanse mari să mergi la cumpărături cu partenerul de cuplu pentru ceva ce vă trebuie în casă, dar drumul vostru va fi unul lipsit de neînțelegeri.

Săgetător

E timpul să uiți de trecut și să te concentrezi pe viitor. Azi, viața îți va da un semn în acest sens, un semn din care tu ar trebui să înțelegi ceva, să înveți o lecție, un semn care te va schimba sau cel puțin ar trebui să te influențeze într-un fel...

Capricorn

E o zi bună astăzi pentru tine, dincolo de treburile de la serviciu, pentru că e o zi în care te-ai putea îndrăgosti nebunește. Da, ți s-ar putea întâmpla asta exact într-un moment în care nu te așteptai, dar ai să vezi că îți va schimba toate prioritățile acest flirt.

Vărsător

O poveste frumoasă începe să se înfiripe între tine și un coleg de muncă. Chiar dacă nu e o variantă ideală pentru tine, pentru că nu ești de acord cu relațiile la locul de muncă, ai să vezi că multe lucruri bune se pot întâmpla.

Peşti

Un prieten își deschide sufletul în fața ta, iar mărturisirile sale sunt cu totul și cu totul emoționante. Nu te așteptai la așa ceva. Chiar dacă e dureros ce auzi, fă tot posibilul să-l ajuți, pentru că și el te-a ajutat pe tine când ai avut nevoie.