Horoscopul zilei de 13 septembrie 2017

Berbec

Horoscopul zilei de 13 septembrie 2017 - Berbec

Începi această zi destul de preocupat de planul financiar, de modul în care ai putea face rost de mai mulți bani pentru a reuși să-ți împlinești anumite proiecte. Nu prea te simți susținut de prieteni dar totuși, sfatul acestora este bun și ar trebui să ții cont de acesta. Te poți confrunta cu stări de agitație, de nemulțumire și mult efort fizic și intelectual, la locul de muncă.

Taur

Horoscopul zilei de 13 septembrie 2017 - Taur

Poți primi susținere din partea partenerului pentru a putea duce la îndeplinire un proiect la care lucrezi, poate chiar din toamna anului trecut. Cert este că primești susținere iar acum este momentul să te lansezi cu mai mult curaj, să cauți jobul care să te mulțumească. Prietenii sunt și ei alături de tine, ba chiar ai ocazia să te integrezi într-un nou grup, o organizație. Poți primi răspunsuri interesante, legate de carieră.

Gemeni

Horoscopul zilei de 13 septembrie 2017 - Gemeni

Este multă forfotă, agitație la locul de muncă. Încă ești prins în tot felul de obligații, sarcini de lucru pe care trebuie să le rezolvi cât mai rapid. Dai dovadă de inspirație, reușind să fii cu un pas înaintea șefilor. Este o zi în care relaționezi mai mult, ești mult mai curios să afli cât mai multe lucruri, să conversezi, să legi noi prietenii.

Rac

Horoscopul zilei de 13 septembrie 2017 - Rac

Începi această zi concentrându-te mai mult pe relația de dragoste ba chiar te poți gândi foarte serios să oficializezi o relație în care ești implicat de mai mult timp. Dacă nu ești încă implicat într-o relație stabilă de cuplu ai acum toate șansele să te implici acum, să pui mai multă pasiune într-o nouă relație.

Leu

Horoscopul zilei de 13 septembrie 2017 - Leu

Se pot produce acum transformări importante, care vizează casa, familia, relația cu partenerul de viață. Ești susținut de familie în demersurile tale, totul este să ții cont de sfaturile acestora. Nu te avânta să faci investiții în această perioadă. Dacă te-ai hotărât să închei un parteneriat, o afacere pe termen lung, la sfârșitul acestei zile este indicat măcar să-ți faci „planul de bătaie”.

Fecioară

Horoscopul zilei de 13 septembrie 2017 - Fecioara

Printr-o comunicare deschisă, sinceră reușești să ajungi la inima cui trebuie pentru a-ți îndeplini un vis mai vechi, în plan sentimental. Lasă-te purtat de intuiție și vei prinde astfel aripi pentru a zbura către o direcție complet nouă, dar pe placul sufletului tău. Iubirea, starea de libertate vor avea un efect absolut benefic asupra moralului, a stării tale psihice, emoționale.

Balanţa

Horoscopul zilei de 13 septembrie 2017 - Balanța

Te poți aștepta la unele probleme legate de bani, cheltuieli pe care trebuie să le faci pentru a veni în ajutorul propriului copil, încă de la începutul acestei zile. Putem vorbi despre o perioadă destul de agitată, mai ales atunci când ești nevoit să faci unele deplasări, să încasezi diverse comisioane sau chiar să susții niște examene.

Scorpion

Horoscopul zilei de 13 septembrie 2017 - Scorpion

Ziua analizată aici debutează cu tine plin de energie, mai ales atunci când este vorba să te întâlnești cu prietenii sau să participi la întâlniri de grup unde poți avea parte de conversații, care mai de care mai incitante și mai interesante. Acordă o atenție deosebită la modul în care comunici cu rudele apropiate, cu membrii familiei pentru a te asigura că mesajul transmis a fost recepționat așa cum îți dorești.

Săgetător

Horoscopul zilei de 13 septembrie 2017 - Săgetător

Începi această zi preferând să stai oarecum retras și să-ți vezi de treburile tale. Starea de solitudine te poate ajuta să-ți aduni forțele pentru a te implica și mai mult într-o activitate de anvergură care poate avea impact pe termen îndelungat. Primești susținere la momentul oportun, totul este să dai dovadă de diplomație și să nu accepți compromisuri.

Capricorn

Horoscopul zilei de 13 septembrie 2017 - Capricorn

Te poți aștepta la surprize mai puțin plăcute din partea prietenilor, încă de la începutul acestei zile. Analizează cu calm și sinceritate dacă chiar ai nevoie de anumite persoane, atunci când vine vorba despre bani. Ai ocazia să descoperi, în perioada analizată, că primești susținere de unde te aștepți mai puțin. Nu te descuraja!

Vărsător

Horoscopul zilei de 13 septembrie 2017 - Vărsător

Ești agitat și nemulțumit, mai ales atunci când vine vorba despre carieră și relația cu superiorii. Acordă o atenție deosebită la ceea ce spui și modul în care o faci. La începutul acestei zile este posibil ca starea ta de nemulțumire să răbufnească, într-un moment cât se poate de nepotrivit. Ai ocazia să primești sfaturi venite la timp din partea unui prieten cu mai multă experiență în domeniul profesional care te interesează, în mod deosebit.

Peşti

Horoscopul zilei de 13 septembrie 2017 - Pești

Nu prea îți place ceea ce descoperi, în legătură cu persoane aflate la mare distanță, eventual peste hotare și cu care ești în diverse relații de colaborare. Este important să dai dovadă de calm și diplomație. Sunt multe treburi de făcut, atunci când vine vorba despre zona carierei, probleme care se cer rezolvate cât mai urgent cu putință. Nu te lăsa angrenat în bârfe pentru că astfel riști să-ți atragi dușmani asupra ta.