Horoscopul zilei de 13 octombrie 2019

Berbec

Pregătește-te pentru o zi mare! O zi în care surprizele se vor ține lanț, emoțiile vor fi la cote maxime și în care e foarte probabil să și plângi de fericire.

Taur

Ai nevoie de afecțiune acum mai mult ca oricând. Dacă partenerul nu ți-o oferă, e foarte probabil ca azi să începi s-o cauți în altă parte...

Gemeni

Ziua de azi te prinde cu multă energie. Ai entuziasm cât pentru tot grupul de prieteni, așa că i-ai putea convinge să faceți o nebunie.

Rac

Timpul nu stă deloc, iar tu o să te trezești azi cu un mare regret. Fă tot ce poți pentru a remedia situația și a scăpa de povara asta.

Leu

Planurile pe care ți le făcuseși pentru azi ar putea eșua, dar asta nu înseamnă că nu poți face altele. Bucură-te de moment, asta e cel mai important.

Fecioară

Ar fi bine să spui adevărul, mai ales dacă o persoană dragă ți-l cere. Da, poate că e dureros, dar e mai bine să știe asta de la tine.

Balanţa

Orice s-ar întâmpla azi trebuie să-ți menții calmul. Ai la dispoziție toate oportunitățile din lume să reușești să faci ce ți-ai propus, doar ai grijă să nu intri în panică.

Scorpion

Regulile jocului în care te-ai implicat amoros de ceva vreme s-ar putea schimba azi. Pentru tine nu prea va fi ok, dar măcar vei avea o lecție de învățat din asta.

Săgetător

E timpul să accepți că nu poți schimba trecutul și nici nu prea poți influența viitorul, drept pentru care nu-ți mai rămâne decât să trăiești clipa și să te bucuri la maxim de fiecare moment.

Capricorn

Azi ai toate șansele să primești vești extraordinare. Încearcă să sărbătorești cumva momentul, pentru că o să ai amintirea zilei de azi tot timpul cu tine de acum încolo.

Vărsător

Vești bune și foarte bune azi. Cineva apropiat îți schimbă perspectiva și schimbarea asta e de bun augur pentru că te trimite spre un nou țel.

Peşti

Azi ai putea revedea o persoană dragă și ți-ai putea da seama că, de fapt, ea e jumătatea ta, deși voi sunteți implicați în relații separate... Timpul le va rezolva pe toate, nu te impacienta.