Horoscopul zilei de 13 octombrie 2018

Berbec

Ai ocazia să te relaxezi în mijlocul familiei, posibil chiar să faci o excursie împreună cu rudele undeva la munte. Pe de altă parte, este un moment bun pentru a purta discuții legate de bani și a intra în posesia unor sume deloc de neglijat.

Taur

S-ar putea să intri în conflict cu cei din jur, dar mai ales cu partenerul de cuplu pe care ai tendința să-l critici și să-l acuzi. Dacă nu ai dovezi, ar fi recomandat să nu edschizi subiecte contradictorii pornind de la supoziții.

Gemeni

Treci printr-o etapă în care te simți copleșită de problemele din jur cărora trebuie să le faci față. Contextul astral îți poate aduce stări de nervozitate și irascibilitate și ar fi bine să încercă să le controlezi.

Rac

Te simți singură, dezorientată, confuză, iar stările de tristețe ar putea fi favorizate de persoana iubită sau întocmai de lipsa acesteia. Încearcă să socializezi mai mult.

Leu

Intri în conflict cu o rudă și ai tendința de a jigni, de a fi prea dură cu persoana din fața ta, chiar radicală. Încercă să vezi situația dintr-o altă perspectivă și ți-ai putea schimba punctul de vedere.

Fecioară

Ironia, sarcasmul și tendința de a-i critica pe cei din jur s-ar putea să nu te ajute într-o eventuală negociere, mai ales dacă este vorba de părinți. Vrei să-ți atingi scopurile? Fii mai maleabilă!

Balanţa

Îți faci griji cu privire la partea financiară. S-ar putea să amâni sau să anulezi niște planuri din cauza banilor sau să ai parte de niște cheltuieli neașteptate. Evită să te împrumuți.

Scorpion

Dai dovadă de o energie bună astăzi, chef de viață și petrecere a timpului liber într-un mod plăcut. Socializează mai mult și dă-ți ocazia să începi o nouă etapă în viața sentimentală.

Săgetător

Ești într-o formă fizică și psihică foarte bună, însă s-ar putea să ai o oarecare tendință de răzvrătire în familie. Duci adevărate lupte pentru a obține ceea ce-ți dorești.

Capricorn

Te afli la mijloc într-un conflict care privește sau are legătură cu membrii familiei sau chiar cu partenerul de viață. Încearcă să fii obiectivă pe cât posibil.

Vărsător

Reușești să duci la bun final un proiect și simți nevoia să te recompensezi. Îți faci planurile după bunul plac, iar partenerul de cuplu îți va fi aproape și te va susține în toate deciziile luate.

Peşti

Ai ocazia să faci o impresie bună în jurul tău și să recâștigi încrederea partenerului de cuplu. Context bun pentru vizitele la socri sau ieșirile în gașca de prieteni a iubitului tău.