Horoscopul zilei de 13 noiembrie 2019

Berbec

Ține cont de persoanele noi pe care le vei cunoaște astăzi. Te pot ajuta în viitor, mai ales din punct de vedere profesoinal.

Taur

Este o zi foarte bună pentru renegocierea unui contract, chiar a salariului sau a unei sumei cu care ești remunerată pentru o colaborare.

Gemeni

Energia de care dai dovadă astăzi este copleșitoare. Bazează-te cu încredere pe intuiție și profită de imaginație pentru a pune baza unor planuri de viitor.

Rac

Poți avea probleme de sănătate din cauza oboselii și a stresului. Atenție la tensiune, dureri de cap, insomnii și stări generale de disconfort.

Leu

Ascultă sfaturile celor dragi, prietenilor și persoanelor în care ai încredere. Poți primi sprijin moral și chiar financiar de la cine te aștepți mai puțin.

Fecioară

Poți intra în conflicte cu o persoană cu autoritate de la locul de muncă. Încearcă să atragi atenția prin acțiuni constructive și pozitive.

Balanţa

Te sfătuim să nu iei decizii astăzi pentru că poți fi foarte confuză și poțâi face greșeli de raționament pe care ulterior să le regreți.

Scorpion

Fii foarte atentă la ceea ce semnezi, la contractele care ți se pun în față pentru că pot exista greșeli. Fă calcule și verifică cifrele!

Săgetător

Poți avea marea șansă să clarifici o situație care vizează partenerul de viață, situația din cuplu. Impune-te cu îndrăzneală și nu lăsa pe altcineva să decidă în locul tău.

Capricorn

Te simți foarte bine astăzi, starea de spirit se îmbunătățește și, odată cu ea, și starea de sănătate. Evită, totuși să faci excese!

Vărsător

Ziua de azi vine cu multă inspirație artistică, cu imaginație, dar și cu intuiție. Folosește-te de context pentru a da naștere unui act creativ sau a lua o decizie în legătură cu persoana iubită.

Peşti

Poți reuși să clarifici o situație legată de un membru al familiei. În unele cazuri este vorba de reglementarea sarcinilor casnice, însă în alte cazuri se discută și analizează regimul unei locuințe.