Horoscopul zilei de 13 noiembrie 2018

Berbec

Șansele ca astăzi să ai de suferit din cauza altora sunt destul de mari. O să te bazezi pe niște colegi la locul de muncă, iar asta nu va fi deloc un lucru bun, pentru că s-ar putea să fii sabotată. Dacă vrei să te asiguri că un lucru e bine făcut, va trebui să îl faci chiar tu.

Taur

Veștile de azi sunt bune, în măsura în care pot fi bune. Nu ai o zi grozavă. Pur și simplu ai o stare psihică destul de proastă și nimeni sau nimic nu poate schimba asta. Altfel, reușești să termini la timp niște lucruri importante pentru tine, iar prietenii ți-ar putea face o surpriză.

Gemeni

Rezultatele muncii tale din ultima perioadă s-ar putea vedea azi. Sunt șanse mari să faci rost de niște bani, să primești laude și tot felul de complimente. E o zi bună pentru afaceri, mai ales imobiliare, așa că dacă ai ceva în plan în acest sens, concentrează-te pe asta.

Rac

Primești o mulțime de laude azi, mai ales datorită modului în care îți desfășori activitatea. Nu numai că faci lucruri bune la serviciu, dar îi înveți și pe alții și te străduiești ca totul să iasă bine. Șefii te apreciază, colegii te admiră, totul merge bine, așa cum ar trebui, de fapt.

Leu

Ai o zi bună la locul de muncă, însă spre seară s-ar putea să apară un mic conflict între tine și cineva din cercul de prieteni. Din păcate nu sunteți deloc pe aceeași lungime de undă, iar asta se simte. Vorbește deschis cu cei implicați și depășiți momentul cu maturitate.

Fecioară

Azi sunt șanse mari să faci rost de niște bani de care aveai mare, mare nevoie. O să-ți plătești datoriile, iar abia apoi, dacă va mai rămâne ceva, o să te bucuri și tu puțin. Oricum ar fi, această sumă o să te scoată din niște situații dificile, așa că ar trebui să fii recunoscătoare.

Balanţa

Te bucuri astăzi de o reușită importantă la locul de muncă, reușită pentru care ai muncit mult timp în ultima perioadă. Sunt șanse mari să primești vești bune și din familie, iar partenerul de cuplu ți-ar putea face o surpriză inedită - o călătorie într-o destinație nu foarte departe de casă, dar în care tu voiai să ajungi de mult.

Scorpion

Orice s-ar întâmpla azi, trebuie să știi că tu ai făcut tot ce ai putut. Dacă echipa ta nu reușește să atingă un prag important, pe care voi înșivă vi l-ați stabilit, asta nu înseamnă că e vina ta, ci că așa s-a întâmplat, cu toții ați lucrat pentru acest scop, cu toții ați eșuat. Nu-ți mai asuma eșecurile degeaba.

Săgetător

Ești o fire luptătoare, iar azi dai dovadă de asta încă o dată, dacă mai era nevoie. O să reușești nu numai să îți revii rapid după un eșec, dar o să poți să le ridici și altora moralul. Așa ești tu, iar cei din jur apreciază asta la tine.

Capricorn

Entuziasmul tău e molipsitor azi. Ai parte de o zi foarte bună, o zi în care te concentrezi pe muncă, poate mai mult ca oricând. Lucrezi la un proiect important pentru tine și ai așteptări mari. Șansele ca acest proiect să-ți iasă așa cum vrei sunt maxime, pentru că te-ai implicat trup și suflet.

Vărsător

Ziua de azi e perfectă pentru întărirea relațiilor de cuplu, în ceea ce te privește. Dacă ai mici probleme de comunicare în relație, azi ar fi bine să îți inviți jumătatea la o cină romantică în oraș, sau poate chiar la o masă gătită de tine, acasă, și să vă rezolvați problemele discutând pe îndelete. Aveți nevoie oricum de astfel de momente de apropiere.

Peşti

Primești vești frumoase legate de viața unei persoane la care ții foarte mult, dar odată cu bucuria pe care o simți pentru această persoană, te încearcă și o ușoară senzație de gelozie. Acceptă asta și nu te chinui singură pentru că nu are rost. Uneori, gelozia poate fi firească și nu ai cum să o oprești, în orice caz.