Horoscopul zilei de 13 noiembrie 2017

Berbec

Ziua de azi începe prost şi se termină prost pentru tine. Cel mai bine ar fi să nu ai aşteptări prea mari. O să fii bine, trebuie doar să accepţi că uneori mai sunt şi astfel de momente.

Taur

Începi dimineaţa vorbind la telefon şi planificând tot felul de lucruri, iar seara o închei cam la fel. O să alergi mult azi, ai multe drumuri de făcut, dar măcar vei rezolva ceva important.

Gemeni

Nu subestima niciodată puterea unei persoane timide, retrase, tăcute. O să înveţi lecţia aceasta astăzi, când te vei crede pe culmile succesului mai repede decât ar trebui.

Rac

Te joci cu focul şi ştii asta. Dar ai nevoie de această doză de nebunie şi de imprevizibil în viaţa ta destul de plictisitoare în această perioadă. Aşa că te arunci cu capul înainte, fără regrete.

Leu

Ai o zi intensă, dar chiar şi aşa reuşeşti să faci tot ce ţi-ai propus... Spre seară ai parte de nişte momente de tandreţe cum rar ai mai trăit, momente pe care le vei ţine minte mult de acum încolo.

Fecioară

Încerci să scapi dintr-o situaţie neplăcută, în care singură ai intrat, dar cumva reuşeşti să faci mai mult rău decât bine. Cere ajutorul cuiva, dacă nu te descurci.

Balanţa

Azi ai mari şanse să reuşeşti ceva ce ţi-ai propus de multă vreme, ceva ce ţi-ai promis ţie însăţi că vei reuşi anul acesta. Iată, aproape de finalul anului, ţi-ai îndeplinit acest plan. Bravo ţie!

Scorpion

Ai o mică problemă de sănătate, dar asta nu te opreşte din a-ţi desfăşura ziua la fel ca întotdeauna. Sunt şanse mari să pierzi şi un pariu azi, aşa că nu e cea mai bună zi a ta, dar nici cea mai proastă.

Săgetător

Ai grijă cui îi dai bani sau obiecte împrumut azi, pentru că sunt şanse să nu mai primeşti aceste lucruri niciodată. Nu e o zi bună nici pentru decizii importante luate pe moment, aşa că ai grijă.

Capricorn

Străduieşte-te mai mult dacă vrei rezultate mai bune. Azi o să primeşti şi o lecţie în acest sens, un exemplu demn de urmat sau poate o palmă care să te împingă de la spate.

Vărsător

Ai şanse mari să pierzi bani azi, aşa că nu face investiţii importante, nu semna contracte şi ai mare grijă unde îţi ţii lucrurile. Dacă scapi de această zi fără a avea o gaură în buget, consideră-te norocoasă.

Peşti

Încerci să pui pe cineva la locul său, să îi ţii un discurs despre bune maniere, despre reguli, dar nu reuşeşti decât să stârneşti şi mai mult persoana respectivă împotriva ta. Asta e, nu prea ai ce face...