Horoscopul zilei de 13 martie 2020

Berbec

S-ar putea ca astăzi, mai mult ca niciodată, să te simți părăsită, singură, neînțeleasă și judecată de cei din jur. Nu lua decizii și încearcă să nu pui la suflet răutățile altora.

Taur

Tensiunile parteneriale continuă și astăzi, însă ai ocazia să vezi situația din altă perspectivă. Nu face reproșuri și nici nu lua decizii.

Gemeni

Azi dai senzația că tu le știi pe toate și indiferent ce contraargumente ți se aduc, nu le iei în considerare. Atenție! Poți da naștere conflictelor!

Rac

Pui locul de muncă, cariera, pe primul plan și s-ar putea ca cei din familie să te acuze pentru asta. În plus, așteaptă-te la reproșuri și din partea partenerului de viață.

Leu

Este o zi bună pentru a te relaxa și a-ți pune ordine în gânduri. Fă-și un plan, dar nu-l demara astăzi! Evită să pui responsabilitățile profesionale pe primul loc!

Fecioară

Poți primi niște oferte, niște propuneri de colaborare astăzi, însă fă bine și gândește-te de două ori înainte să semnezi ceva.

Balanţa

Evită cheltuielile care nu sunt urgente și încearcă să fii mai chibzuită cu administrarea finanțelor. Atenție la relația cu partenerul de viață. Se întrevăd tensiuni.

Scorpion

Profesional vorbind ești pe culmi astăzi și ai toate șansele să demarezi un proiect, să primești susținere, însă situația nu este la fel de plăcută și în cuplu, unde riști să te cerți cu partenerul.

Săgetător

Ai tendința de a te impune în fața celor dragi, mai ales în familie, și poți atrage antipatii și chiar acuze. Încearcă să dai dovadă de mai multă înțelegere.

Capricorn

Ai idei bune, însă îți lipsește avântul de a le pune în practică. Încearcă să te mobilizezi pentru că ai șanse de a ieși în față, de a te face remarcată.

Vărsător

Este o zi bună pentru a te pune mai mult în valoare, pentru a face o schimbare de look și chiar pentru a cuceri pe cineva.

Peşti

Ai o stare psihică mai bună și reușești să te mobilizezi în planurile și proiectele tale. Este o zi bună pentru a te împăca cu cineva drag.