Horoscopul zilei de 13 martie 2019

Berbec

Şansele ca tu să primeşti azi o sumă importantă de bani, ori o mărire de salariu, ori nişte beneficii importante la locul de muncă sunt foarte mari, aşa că pregăteşte-te pentru veşti bune!

Taur

Profită de energia pe care o ai azi şi spune-le tuturor oamenilor importanţi din jurul tău cât de mult contează pentru tine. Uneori, un simplu gest ca acesta poate schimba cu totul ziua cuiva.

Gemeni

Azi s-ar putea să suferi din cauza unei persoane care îţi spune un adevăr dur. O să vrei să te ascunzi, să te retragi doar tu cu tine, dar totul va fi trecător și îţi vei reveni destul de repede.

Rac

Ziua de azi marchează începutul unui nou stil de viaţă pentru tine. Este posibil să începi o dietă, să te apuci de sală și să-ți reorganizezi programul. Oricum ar fi, o să fie o schimbare pozitivă!

Leu

Azi este posibil să primeşti un cadou neașteptat, dar care te va binedispune. Poate fi legat de una dintre pasiunile tale sau poate fi legat strict de muncă. O să ai parte de o zi cu zâmbete!

Fecioară

Începi ziua cu griji şi agitaţie multă, dar cineva te salvează din toată această situaţie, iar până seara uiţi de tot... Ai nişte oameni minunaţi în jurul tău şi, chiar dacă uneori nu le acorzi atenţia cuvenită, din lipsă de timp, iată că la nevoie prietenii adevăraţi se arată.

Balanţa

Ziua de azi înseamnă pentru tine drumuri şi agitaţie... până la ceas de seară. La căderea serii începe însă distracţia, pentru că după o zi grea de muncă, este nevoie și de relaxare. Astrele îţi sunt favorabile mai ales pentru o mică aventură amoroasă!

Scorpion

Ziua de azi nu e bună pentru semnarea de acte oficiale, pentru contracte, pentru credite ipotecare sau de orice altă natură. Amână deciziile importante şi concentrează-te pe muncă.

Săgetător

Începi ziua cu multă energie și simți nevoia să le oferi tuturor din resursele tale. Zâmbetul tău poate vindeca tristețea celor din jur. Pe de altă parte, în a doua parte a zilei o să afli o veste grozavă!

Capricorn

Ești pe punctul de a te îndrăgosti şi, chiar dacă nu e nimic rău în asta, începi să faci nişte gesturi necugetate... chiar la locul de muncă. Ai grijă, şefii sunt cu ochii pe tine!

Vărsător

Amână treburile importante de azi şi stai mai mult cu jumătatea ta. Relaţia de cuplu merge din ce în ce mai bine, iar asta îţi ridică moralul şi îţi dă o stare de spirit minunată. Să tot ai zile ca azi!

Peşti

Ziua de azi poate veni cu vești grozave pentru tine, cel puţin din punct de vedere profesional. Bucură-te de tot ceea ce vei reuşi să faci la locul de muncă şi lasă-te purtată de valul succesului. Uită de timiditate măcar azi!