Horoscopul zilei de 13 martie 2018

Berbec

O veste sosită din depărtare vă poate schimba complet planurile pentru astăzi. De asemenea, este posibil ca un prieten sau rudă să vă ceară ajutorul în rezolvarea unei probleme.

Taur

Tensiunile amoroase și stresul de la locul de muncă își vor favoriza o stare proastă, o oboseală care, netratată, va duce la epuizare.

Gemeni

Gândul îți fuge la o persoană din trecut, o persoană pentru care au existat sentimente puternice și care, la un moment dat, te-a rănit. Dacă intuiția îți spune să o contactezi, poate ar fi bine să o asculți.

Rac

Nu ai o stare de spirit prea bună și nici nu ai chef să socializezi prea mult. Te retragi și analizezi ultimele decizii luate, încercând să găsești o soluție de optimizare a bugetului.

Leu

Partenerul îți este alături și s-ar putea să-ți facă o surpriză. Sfatul nostru este, dacă ai ceva de reproșat (și sigur ai) să nu o faci azi sau, cel puțin, nu pe un ton critic.

Fecioară

Este foarte probabil să intri în scandal cu partenerul de viață din cauza dorinței tale de libertate. Poate ar fi momentul să te gândești în ce direcție înclini balanța.

Balanţa

Ești agitată astăzi și ai tendința să devii superficială și să nu iei în seamă nimic din ceea ce se petrece în jurul tău.

Scorpion

Dacă nu-ți menșții diplomația, în special la locul de muncă, ai putea da naștere unui scandal care să te dezavantajeze și să-ți trice imaginea creată.

Săgetător

Nu te feri să ceri sfaturi altora dacă simți că situația te depășește și nu știi cum să-i faci față. A recunoaște că ai nevoie de ajutor nu este o rușine.

Capricorn

O persoană dragă îți cere ajutorul într-o problemă importantă și acest aspect te face să te simți minunat și îți dă aripi. Însă, ai grijă cum administrezi situația. Să nu zbori mai sus decât trebuie.

Vărsător

Ești agitată, ești nervoasă și ai tendința de a te lua la harță cu cei din jurul tău. Recomandarea noastră este să te axezi pe aducerea la zi a problemelor de natură administrativ.

Peşti

Nișteîncurcături și neînțelegeri te pot scoate din starea de grație în care ai intrat încă de câteva zile. Încearcă să-și păstrezi calmul și să nu te arunci în afirmații pe care nu le poți susține mai departe.