Horoscopul zilei de 13 mai 2020

Berbec

Ai mare grijă ce și cât vorbești cu cei din jurul tău. Ai tendința de a fi prea guralivă sau, din contră, să taci din gură atunci când chiar trebuie să vorbești. Reevaluează-ți modul de comunicare!

Taur

Ai tendința de a exagera în cheltuieli și din păcate aspectele nu sunt de partea ta, plus că poți face investiții proaste pe care că le regreți ulterior. Valorifică-ți un talent și poți să-ți îmbunătățelti veniturile!

Gemeni

Venus, planeta iubirii și a banilor, va începe să retrogradeze de azi în zodia ta și acest aspect îți va aduce o serie de dificultăți în relațiile cu cei din jur, mai ales în cuplu, dar și în legătură cu finanțele tale.

Rac

S-ar putea să te frământe niște gânduri despre o iubire din trecut sau chiar să ai tendința de a relua legătura cu o persoană cu care cândva ai trăit o poveste de dragoste.

Leu

S-ar putea ca azi să ai parte de un dialog mai tensionat cu un prieten în urma căruia să fii dezamăgită. Poate o relație cu cineva din anturaj nu te mai reprezintă și ar trebui să te gândești serios să o închei.

Fecioară

Cineva te poate vorbi pe la spate sau îți poate pune bețe în ascensiunea profesională. Reanalizează-ți statutul și fii sigură că ești pe drumul potrivit. Tensiuni legate de carieră.

Balanţa

O serie de principii și mentalități pot începe astăzi să fie reanalizate, puse sub lupă și cumva vei începe să te îndoiești de ceea ce credeai și să vrei să te înbdrepți către altă zonă de cunoaștere.

Scorpion

Reanalizează-și cu atenție situația financiară și nu exagera cu cheltuielile. Te sfătuiesc să eviți pe cât posibil investițiile, creditele și orice formă de împrumut.

Săgetător

Este o perioadă care se anunță tensionată în cuplu și ai face bine să-ți reevaluezi cu multă grijă sentimentele. Mulți Săgetători pot ajunge la concluzia că relația în care sunt nu-i mai reprezintă. Atenție la contracte și colaborări! Pot fi înșelătoare!

Capricorn

Îți reanalizez programul de muncă, sarcinile, activitățile și modul în care le pui în practică. Simți nevoia unei schimbări.

Vărsător

Este o zi în care s-ar putea să fii frământată sentimental, să te gândești la o iubire din trecut, dacă ești singură, sau să-ți dorești să începi ceva nou, însă te sfătuim să nu te grăbești. Poți fi dezamăgită.

Peşti

Ai parte de un dialog foarte important cu cineva din familie în care se poate afla un adevăr sau este vorba de un context care vizează o locuință, chiar cariera profesională. Reevaluează-ți modul de manifestare a autorității!