Horoscopul zilei de 13 mai 2019

Berbec

Încerci să te convingi singură că ai dreptate într-o anumită privință, dar în adâncul sufletului tău știi că s-ar putea să nu fie așa. Încearcă să ai mai multă încredere în cei din jur.

Taur

Iei o decizie de moment, după care începi să o regreți. Asumă-ți deciziile, chiar și pe cele mai puțin bune, dacă vrei să fii un exemplu pentru cei din jur. Altfel... ai putea deveni motiv de glume.

Gemeni

E timpul să-ți arăți sentimentele. Da, cuvintele frumoase au și ele farmecul lor, dar mai devreme sau mai târziu trebuie să și acționezi. Acum e momentul.

Rac

Dacă mai mulți oameni îți spun că ești pe cale de a lua o decizie proastă, ar fi bine să-i asculți sau măcar să iei în considerare și ipoteza lor. S-ar putea să-ți pară rău mai târziu dacă nu faci asta.

Leu

Primești vești bune și unul sau mai multe cadouri frumoase. Ai o zi grozavă, pentru că ești în centrul atenției, așa cum îți place să fii, de altfel, de fiecare dată.

Fecioară

E timpul să accepți că lucrurile nu se pot desfășura mereu după planurile tale. Cineva din familie îți dă sfaturi bune, dar tu refuzi să le accepți. E decizia ta, ai putea regreta.

Balanţa

Primești bani și nu știi ce să faci cu ei. Chiar dacă cumpărăturile de moment, impulsive, ți s-ar părea o idee bună, gândește-te totuși și la o investiție. Ai putea dubla suma!

Scorpion

Ai nevoie de organizare, iar azi, fiind început de săptămână, e momentul ideal pentru asta. Pune-ți în agendă tot ce ai de rezolvat și începe, pe rând, să tai de pe listă treburile. Concentrează-te și vei vedea că vei avea spor!

Săgetător

E timpul să accepți realitatea, chiar dacă nu e una plăcută, și să mergi mai departe. Azi deciziile dureroase te-ar putea afecta, dar nu mai poți amâna lucrurile la nesfârșit.

Capricorn

Calculează bine azi înainte de a da bani, pentru că s-ar putea să pierzi... mai ales dacă ai sume mari de plătit. Altfel, spre seară o propunere inedită, venită din partea partenerului de cuplu, te-ar putea lua prin surprindere.

Vărsător

Dragostea plutește în aer azi. O să ai parte de un flirt intens, provocator, fascinant. Ai grijă însă la colegi, dacă se întâmplă pe parcursul serviciului, pentru că ai putea deveni rapid ținta ironiilor.

Peşti

Te bucuri de ce-ți oferă astrele azi - echilibru, înțelepciune și răbdare - dar în sufletul tău vrei să iei în continuare decizii impulsive. Controlează-te și analizează-ți cu grijă comportamentul și reacțiile. Vezi unde poți îmbunătăți lucrurile.