Horoscopul zilei de 13 mai 2018

Berbec

Te bucuri de o energie bună și ai o stare generală excepțională. Ești comunicativă, însă ai grijă că ai tendința să edzvălui mai mult edcât trebuie.

Taur

Ești tentată să dai frâu liber sentimentelor în ceea ce privește o relație neconvențională. Poate ar trebui să iei deciziile, cel puțin de această dată, trecând totul prin filtrul minții.

Gemeni

Acordă-ți mai multă atenție și încearcă să ppetreci mai mult timp cu tine însăți. Câteodată ai nevoie de o pauză în care să reflectezi asupra celor întâmplate înainte de a lua o decizie radicală.

Rac

Faci planuri de viitor împreună cu gașca de prieteni și tinzi să devii ușor agresiv în comunicare atunci când nu sunteți pe aceași lungime de undă.

Leu

Îți petreci timpul în familie și ai ocazia să descoperi noi calități la cei dragi. Vei fi surprinsă să afli că și aceasta este o modalitate excepțională de a te distra.

Fecioară

Îți dorești mai mult timp pentru tine și simți nevoia de a pleca într-o călătorie, dar se pare că întocmai bugetul de reține. Acest fapt nu ar trebui să te nemulțumească, ci, din contră, ar trebui să te motiveze.

Balanţa

Cineva drag îți face un cadou sau primești vești de la o persoană plecată în străinătate. Spre final de zi este posibil să-ți schimbi starea generală din cauza finanțelor care sunt pe sfârșite.

Scorpion

Astăzi sunt posibile discuții cu partenerul legate de finanțele deținute în comun, însă dacă veți ști cum să gestionați această etapă, veți reuși să aveți o zi perfectă.

Săgetător

Te pândește o stare generală de disconfort, posibil pe fondul oboselii, prin urmare nu ar strica să te odihnești mai mult astăzi și să amâni întâlnirile sau alte sarcini pe care le aveai programate.

Capricorn

Te înțelegi de minune cu partenerul și șansele de a duce relația la alt nivel sunt foarte mari. O surpriză plăcută se anunță și din partea prietenilor sau rudelor.

Vărsător

Este posibil să ai o discuție în contradictoriu cu cineva din familie, iar tema să fie legată de petrecerea timpului liber sau de nerespectarea sarcinilor cuvenite.

Peşti

Este foarte posibil să pleci într-o scurtă călătorie sau într-o vizită la rude în afara orașului. Petrece-ți cât mai mult timp în natură și te vei încărca cu energie pentru toată săptămâna.

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!