Horoscopul zilei de 13 iunie 2019

Berbec

Ai grijă la conversațiile purtate în cercuri restrânse. Ai putea dezvălui un secret important sau, și mai rău, ai putea ajunge să bârfești o persoană care va afla asta, și un scandal imens s-ar putea isca.

Taur

Te preocupă educația ta, dezvoltarea ta constantă, drept urmare azi ai putea participa sau te-ai putea înscrie la un curs, la un atelier, la un seminar. La fel de posibil este să iei în considerare și continuarea studiilor.

Gemeni

Veștile bune circulă cu viteza luminii, iar azi o să ai parte numai de vești bune. Pregătește-te să sari în sus de bucurie, să trăiești emoții puternice, ba chiar să și plângi de fericire.

Rac

E timpul să te organizezi. Azi iei totul foarte în serios și îți planifici în detaliu programul de lucru și de relaxare pentru zilele următoare. Fără un program pus la punct, viața ta e prea haotică...

Leu

Ajungi ținta invidiilor pe nedrept, din cauza unor lucruri pentru care tu chiar ai muncit. Cei care spun și cred amănunte false despre tine, nu te cunosc cu adevărat. Nu ar trebui să pui la suflet, tu știi cât valorezi.

Fecioară

Ai nevoie să plângi pe umărul cuiva, dar simți că această persoană nu există în viața ta. Încearcă totuși să apelezi la un prieten mai vechi, cineva care te cunoaște mai bine... ai să vezi că aparențele sunt de multe ori înșelătoare.

Balanţa

Primești un dar prețios azi, fie că e vorba de ceva material, fie că e vorba de niște informații sau de niște sfaturi foarte valoroase. O să te simți recunoscătoare pentru tot.

Scorpion

Te dedici unei activități foarte migăloase azi la serviciu. Vrei să rezolvi niște lucruri pe care le-ai tot amânat, iar asta te-ar putea epuiza. Cel mai probabil asta nu va fi cea mai bună zi a ta, dar trebuie să treci peste...

Săgetător

Te pregătești de minivacanță și ai moralul destul de ridicat, ești într-o pasă bună, doar că până seara cineva ți-ar putea tăia entuziasmul. Încearcă să nu pui tot la suflet...

Capricorn

Azi primești vești bune legate de bani, iar asta îți ridică moralul pentru că oricum te pregăteai de minivacanță. Acum nu vei mai avea grija banilor și te vei putea relaxa total!

Vărsător

Veștile sunt bune, mai ales în sectorul amoros. Azi flirtezi cu cineva cunoscut, într-un context destul de ciudat. Toată situația devine un secret bine păstrat, însă adrenalina îți stimulează la maxim fluturii din stomac.

Peşti

Azi uiți de responsabilități și nu prea faci nimic, sau cel puțin nu tot ce aveai de făcut, pentru că pur și simplu nu ai chef. Ai vrea să petreci timpul în natură, alături de prieteni, dacă ar fi posibil. Ai grijă să nu ai probleme cu șefii.