Horoscopul zilei de 13 iunie 2018

Berbec

Ai putea pierde lucruri valoroase azi, ai mare grijă pe unde îți lași geanta sau electronicele. Spre seară, primești vești interesante din străinătate, vești care te pun pe gânduri.

Taur

Cineva din familie insistă să-ți dea sfaturi pe care tu nu le-ai cerut și de care tu nu ai nevoie. Poate că a venit momentul să îi spui asta, altfel n-ai decât să te stresezi în continuare degeaba.

Gemeni

Azi e o zi perfectă pentru relațiile de cuplu. Dacă vrei să-i spui partenerului de suflet ce ai pe inimă, acum e momentul s-o faci. Astrele sunt de partea ta, nu-ți face griji, o să fie bine.

Rac

Încerci să îi spui adevărul unei persoane fără să pari nepoliticoasă, dar persoana în cauză nu înțelege deloc aluziile tale. Poate că ar trebui să îi spui direct, fără menajamente, nu are rost să-ți consumi nervii degeaba.

Leu

Azi e o zi perfectă pentru descoperiri - ai putea descoperi un loc nou, un restaurant, un magazin sau ai putea da peste o persoană din trecutul tău, o persoană importantă, într-un loc cu totul neașteptat.

Fecioară

Te cerți cu partenerul de cuplu dintr-o prostie, iar asta te enervează la culme spre seară, pentru că îți dai seama ce s-a întâmplat între voi și îți pare rău, dar nu ai suficientă motivație să-ți calci pe inimă să-i spui.

Balanţa

Dacă nu ești dispusă să faci azi un compromis... s-ar putea să nu ajungi nicăieri. Ori așa, ori pur și simplu te retragi dintr-un context în care erai implicată ca și actor principal. Tu decizi.

Scorpion

Te străduiești să faci pace cu cineva, dar respectiva persoană nu vrea să audă de tine. Poate că ar fi bine să te retragi, cel puțin momentan, și să încerci altă dată. Dragoste cu forța nu se poate, știi cum se spune.

Săgetător

E timpul să dai cărțile pe față în relația de cuplu și să-i spui partenerului tot ce ai pe suflet, bune sau rele. Nu poți să străiești într-un stres continuu, doar pentru că nu vrei să-i rănești sentimentele cuiva.

Capricorn

Orice ai face azi, nu da bani cu împrumut, pentru că șansele de a-i mai vedea înapoi sunt mici, foarte mici. Mai bine găsește o scuză bună, dacă cineva te întreabă asta, și mergi pe varianta mincinoasă.

Vărsător

Astăzi ai toate șansele să primești vești bune de la o persoană de sex feminin din familie, vești care se vor și materializa în curând, sub forma unei călătorii sau a unei vacanțe exotice de neuitat. Bravo ție, meritai asta!

Peşti

Ziua de azi o dedici studiului de orice fel sau educației. Alegi să te înscrii la niște cursuri sau să te întorci la o școală pe care ai abandonat-o... Oricum ar fi, e un pas înainte în educația ta și o să-ți prindă bine!