Horoscopul zilei de 13 iulie 2019

Berbec

Zi dedicată distracției azi. O să te vezi cu prietenii și ai putea cunoaște o persoană interesantă, alături de care să ai parte de aventura perfectă vara asta.

Taur

Te bucuri de timpul liber cel mai probabil în natură, alături de prieteni sau familie. Mare atenție la accidente, pentru că ai o predispoziție.

Gemeni

Cineva din grupul de prieteni ți-ar putea strica dispoziția azi. Încearcă să-ți păstrezi calmul, pentru a nu strica prietenia în care ați investit atât de mult.

Rac

Nimeni și nimic nu-ți poate strica ziua azi. Ești în culmea fericirii și analizezi toate detaliile vieții tale prezente. Ceea ce te nemulțumește, va fi schimbat.

Leu

Ai parte de amor fierbinte, ca în tinerețe, dar e foarte posibil să riști și să faci asta în afara relației... Ai mare grijă, te joci cu focul!

Fecioară

Astrele îți trimit energie bună și asta te motivează. Azi rezolvi probleme restante din cursul săptămânii, însă familia tânjește după atenția ta. Încearcă să împaci cumva pe toată lumea.

Balanţa

Simți niște sentimente ciudate pentru partenerul de cuplu... Simți că sfârșitul relației se apropie, deși aparențele arată altceva. Încearcă să te detașezi puțin și poate vei vedea lucrurile mai obiectiv.

Scorpion

Azi faci bani, primești bani sau găsești bani. Cert e că îi vei avea, așa că ar fi bine să-i și cheltuiești, fiind vorba de week-end. Distracția alături de prieteni ar trebui să fie prioritatea ta.

Săgetător

Dacă simți că ai obosit, odihnește-te. A venit momentul să te gândești și la tine, nu doar la cei din jur. Azi ar trebui să-ți dedici întreaga zi pentru răsfăț și odihnă.

Capricorn

E important să înțelegi că nu ești centrul universului și că partenerul de cuplu poate avea și el pretenția să primească atenție... măcar ocazional. Azi ai o lecție de învățat.

Vărsător

Azi încerci să te bucuri de ziua liberă, dar cei din jur par că nu vor să te lase pur și simplu. Atenție la conflictele care pot să apară în familie!

Peşti

Calmează-te. Azi e cea mai bună zi pentru asta. Ai alergat toată săptămâna și organismul tău are nevoie de liniște și relaxare. Încearcă să-ți găsești echilibrul.