Horoscopul zilei de 13 iulie 2018

Berbec

O afacere pe care o demarezi astazi va fi rentabila, dar pentru ca succesul sa fie deplin ar fi bine sa iti temperezi spiritul critic. Fii calma in discutiile cu colegii de serviciu si cu partenerul de viata, pentru a evita disputele!

Taur

Un prieten apropiat care iti este si partener de afaceri nu isi va respecta o promisiune in legatura cu acordarea unui imprumut. Ar fi bine sa nu ii faci reprosuri din aceasta cauza, deoarece cauzele pot fi obiective.

Gemeni

Succesul pe care il vei obtine astazi pe plan profesional este rezultatul muncii sustinute din perioada anterioara. Dorinta ta de afirmare in societate va fi insa zadarnicita de atmosfera tensionata din jur.

Rac

O disputa cu sefii si relatiile tensionate cu un coleg de serviciu vor duce la amanarea unei deplasari in interes profesional in care ar fi trebuit sa pleci azi sau maine. Starea de iritare pe care o ai se poate poate datora lipsei banilor si oboselii acumulate.

Leu

In prima parte a zilei s-ar putea sa ai o stare iritare din cauza unor probleme care au aparut in relatia cu un partener de afaceri. Neintelegerile ar putea fi cauzate de insuccesul unei tranzactii sau al unei investitii, dar si de parerile diferite pe care le aveti in legatura cu proiectele de viitor.

Fecioară

Proiectele tale pentru aceasta zi vor suferi intarzieri din cauza unor evenimente neprevazute, aparute in prima parte a zilei. Nu iti face planuri azi in legatura cu o afacere, deoarece s-ar putea sa ai o dezamagire.

Balanţa

Problemele pe care le intampini astazi la locul de munca ar putea sa iti creeze o stare de iritare, din cauza ca nu primesti ajutorul necesar din partea sefilor si a colegilor de serviciu. In partea a doua a zilei, este posibil sa afli vesti proaste.

Scorpion

Desi aceasta zi va incepe favorabil pentru tine, in partea a doua a zilei s-ar putea sa ai parte de reprosuri din partea partenerului de viata. Petreceti mai mult timp impreuna si incearca sa nu mai muncesti atat de mult, pentru ca jumatatea ta se simte ignorata.

Săgetător

Astazi exista riscul sa fii implicata intr-un scandal la locul de munca, din cauza unor zvonuri nefondate venite din partea unei colege de serviciu. Calmeaza-te si confrunt-o cu seriozitate. Insa evita conflictele foarte aprinse pentru ca tot tu vei avea de pierdut.

Capricorn

Evita pe cat posibil deplasarile cu autoturismul, intrucat astazi exista riscul sa fii implicata intr-un accident de circulatie din vina ta. Fii foarte atenta si daca mergi cu masina cu altcineva, mai ales la drum lung. Altfel, ai o zi destul de reusita.

Vărsător

In cursul diminetii vei primi o veste mult asteptata in legatura cu plecarea intr-o calatorie lunga in interes de afaceri. O disputa cu partenerul ar putea sa te indispuna si chiar sa te determine sa renunti la calatorie insa.  Iti recomandam sa te bazezi pe intuitie.

Peşti

Aceasta zi s-ar putea sa nu inceapa prea bine pentru tine, din cauza unor neintelegeri cu seful direct. Fii prudenta deoarece nici tu, nici colegii, nu puteti avea  castig de cauza in fata sefilor. Numarati pana la zece, apoi continuati-va activitatea!