Horoscopul zilei de 13 ianuarie 2019

Berbec

Zi cu multe întrebări azi. O să cazi pe gânduri și o să vrei să iei o decizie. Totuși, nu ar trebui să te grăbești în acest sens.

Taur

Azi ai o stare de tristețe, de melancolie, pe care nici tu nu ți-o poți explica. Poate e cazul să faci ceva care să te energizeze sau să te distreze.

Gemeni

Azi ai putea avea o discuție în contradictoriu cu cineva. Nu lăsa energia negativă să-ți strice ziua. Încearcă să-ți ridici singură moralul.

Rac

O persoană de sex opus ți-ar putea lansa o invitație la un eveniment. Accept-o fără să stai pe gânduri, pentru că te va scoate din starea de tristețe în care te-ai afundat.

Leu

Azi poți primi vești îmbucurătoare despre sănătatea unei persoane dragi. O să începi să faci niște schimbări pentru a preîntâmpina neplăceri pe viitor.

Fecioară

Prietenii îți pregătesc o surpriză de zile mari. O să te emoționezi până la lacrimi după ce vei afla despre ce e vorba. Fii recunoscătoare!

Balanţa

O plimbare la ceas de seară, alături de o persoană interesantă, e tot ce îți doreai. Dacă vrei mai mult de-atât, va trebui să faci tu primul pas.

Scorpion

Ai de rezolvat niște probleme ce țin de cămin și meșterii pe care i-ai angajat nu par să rezolve nimic, de fapt. Te gândești dacă ar trebui să iei tu atitudine.

Săgetător

Azi ai nevoie de ajutorul unor colegi pentru a reuși să duci la bun sfârșit un proiect de serviciu. Intuiția va fi cea care te va ajuta cel mai mult, ține minte.

Capricorn

Orice ai face azi, nu te încrede în promisiuni deșarte. Faptele vorbesc mai bine decât vorbele, ține minte asta mereu!

Vărsător

Azi ai putea pleca la drum în interes de serviciu. Cineva din familie îți dă o veste foarte bună, care te entuziasmează peste măsură, în a doua parte a zilei.

Peşti

Ai nevoie de liniște azi, dar liniștea se lasă așteptată... Încearcă să te concentrezi pe ceea ce ai de făcut la locul de muncă, pentru că există și riscul de conflicte cu colegii sau superiorii.