Horoscopul zilei de 13 ianuarie 2019

Berbec

Dacă o să continui să nu-ți exprimi direct sentimentele, te-ai putea certa cu toată lumea azi. Oamenii trebuie să-ți vadă și latura sensibilă pentru a te cunoaște.

Taur

Problemele de cuplu te epuizează. Nu mai ai chef de certuri, de discuții în contradictoriu, așa că azi o să te refugiezi în propria casă și o să refuzi să vorbești cu cei din jur.

Gemeni

Azi e timpul să-ți pui puțină ordine în viață și în lucruri. O curățenie generală te-ar putea ajuta și pe plan mental. Ia măcar în considerare asta.

Rac

Te gândești cum să îi spui cuiva un adevăr, fără să rănești persoana respectivă. Trebuie să știi că varianta directă, clară, e cea mai bună. Măcar așa nu vei lăsa loc de interpretări.

Leu

Azi sunt șanse mari să-ți deschizi sufletul în fața cuiva și să spui tot ce ai pe inimă... O să te ajute mult asta, o să simți că o greutate ți se ia de pe umeri. Te vei simți eliberată.

Fecioară

Ai nevoie de timp pentru a lua o decizie, iar azi asta vei face. Vei analiza pe toate părțile o problemă, pentru a lua cea mai bună hotărâre. Nu va fi ușor, dar vei reuși în cele din urmă să ajungi la o variantă care să te mulțumească.

Balanţa

Ai nevoie de o persoană care să-ți fie aproape și căreia să-i împărtășești secretele tale, dorințele tale, sentimentele tale... Azi, acea persoană ar putea să apară în viața ta.

Scorpion

Azi ai nevoie de liniște și de odihnă pentru a te recupera. În cazul în care în familie apar mici conflicte, retrage-te în liniște înainte ca situația s-o ia razna. Nu e o zi bună pentru certuri.

Săgetător

Orice s-ar întâmpla azi, evită certurile și situațiile conflictuale. Nu ai nevoie de asta în viața ta acum. Concentrează-te pe odihnă și pe relaxare azi.

Capricorn

Azi te relaxezi în familie, dar planurile ți-ar putea fi date peste cap de o vizită neanunțată a unui prieten, care pare că nu mai vrea să plece ori stârnește o dispută.

Vărsător

Cineva din familie te invită la un eveniment la care nu vrei să participi, dar la care mergi oricum, pentru a nu stârni conflicte. Nu te simți deloc confortabil și asta se va vedea pe chipul tău.

Peşti

Azi sunt șanse mari să uiți să faci ceva ce era planificat de multă vreme, iar partenerul de cuplu te va acuza de neseriozitate. Încearcă să-i explici că nu ai făcut asta cu intenție și situația se va calma.