Horoscopul zilei de 13 februarie 2020

Berbec

Încearcă să te relaxezi puțin, lucrurile nu stau chiar atât de rău precum îți imaginezi tu. Vorbește cu cineva dacă ai nevoie să spui ce ai pe suflet.

Taur

Azi poți primi vești legate de o călătorie în interes de serviciu. Chiar dacă nu îți surâde deloc ideea, să știi că te-ar putea ajuta mult pe viitor, în dezvoltarea ta profesională.

Gemeni

Dragostea plutește în aer cu Ziua Îndrăgostiților care e tot mai aproape, însă tu și partenerul nu mai ieșiți din certuri. Încearcă să găsești un punct comun, altfel relația va fi compromisă.

Rac

Te dedici muncii azi, dar ai de rezolvat o grămadă de lucruri așa că stresul pune stăpânire pe tine încă de la primele ore ale zilei. Încearcă să te calmezi, asta e singura soluție pentru reușită.

Leu

Azi ai putea face o scurtă călătorie alături de partenerul de cuplu. Veți merge într-un loc pe care voiai de mult să-l vezi, iar asta îți va ridica moralul considerabil.

Fecioară

E timpul să înveți să spui NU pentru că oamenii vor profita de tine atât cât pot, dacă n-o vei face. Da, e frumos că vrei să-i ajuți pe toți, dar gândește-te și la sănătatea ta.

Balanţa

Primești laude peste laude azi, iar asta s-ar putea să ți se urce la cap. Încearcă să fii obiectivă, în ciuda tuturor cuvintelor frumoase și recunoaște dacă nu știi ceva. Doar pentru că într-un moment te-ai remarcat, asta nu te face atotcunoscătoare.

Scorpion

Azi n-ai chef de nimeni și de nimic, iar asta îi va deranja pe cei din jurul tău, mai ales la locul de muncă. Partenerul de cuplu știe însă cum să abordeze problema, așa că spre seară veți petrece momente frumoase împreună.

Săgetător

Orice ai face azi, încearcă să nu semnezi acte sau contracte pe termen lung, pentru că nu vor fi deloc în favoarea ta. Mai bine amâni o zi, două, dar știi că eviți un ghinion.

Capricorn

Cineva din cercul de prieteni te stresează mai mult ca oricând, drept urmare reacționezi destul de neașteptat, foarte ferm. Ar trebui să purtați o discuție deschisă, ca adulții, și să rezolvați problema.

Vărsător

Încearcă să te relaxezi mai mult azi pentru că zilele următoare ar putea fi pline, chiar dacă tu nu știi încă asta. O plimbare de seară, un film în familie sau în cuplu, te-ar putea ajuta să îți reechilibrezi starea psihică.

Peşti

Certurile la locul de muncă pot să apară mai repede decât ți-ai imagina azi, așa că ai grijă cum gestionezi situațiile și cum răspunzi provocărilor din jur.