Horoscopul zilei de 13 februarie 2019

Berbec

Zi fără probleme majore azi, dar cu destul de multă bătaie de cap la serviciu. Un coleg insistă asupra unui subiect pe care tu îl considerai de multă vreme închis, iar asta te enervează la culme.

Taur

Șanse mari de întâlniri neașteptate azi, poate chiar cu o persoană care ți-a marcat trecutul amoros. Va trebui să faci față unei situații cumva stânjenitoare, care îți va da emoții majore.

Gemeni

Primești bani în mod neașteptat, dar aceștia dispar la fel de repede precum apar în viața ta. Investește-i în ceva mai degrabă decât să-i cheltuiești impulsiv. E spre binele tău.

Rac

Orice ai face azi, nu semna acte pe termen lung și nu îți lua angajamente pe care știi că nu le poți duce la capăt. E o zi bună pentru socializare, pentru legat relații pe termen lung, dar nu și pentru afaceri.

Leu

Privești cu optimism viața azi, pentru că astrele îți oferă un moment de bucurie maximă, moment care te-ar putea impresiona până la lacrimi. Altfel, conversațiile cu partenerul de cuplu devin mai profunde.

Fecioară

Sunt șanse mari să primești vești bune azi, vești legate de viitorul tău la actualul loc de muncă. Poate afli că vei beneficia de o mărire de salariu ori de o avansare. Oricum, o să fie ceva care va merita să fie sărbătorit.

Balanţa

Astrele se aliniază perfect azi și îți dau șansa de a le demonstra celor din jur calitățile tale. O să te descurci de minune într-o situație limită, o să primești laude și complimente, iar asta îți va crește încredera în tine.

Scorpion

Micile probleme de la locul de muncă nu te afectează azi. Nimic nu te afectează pentru că moralul tău este ridicat la maxim de partenerul de cuplu și de planurile voastre de viitor. Simți că ești fericită.

Săgetător

Sunt șanse mari să primești laude pentru acțiunile tale caritabile azi. Cineva află de un bine pe care l-ai făcut și ține morțiș să-ți întoarcă gestul frumos. O să ai parte de multe emoții.

Capricorn

Te regăsești mult azi în povestea de viață a cuiva, simți că retrăiești niște amintiri dureroase, iar asta te transpune puțin în trecut. Exemplul tău poate ajuta persoana care îți povestește viața sa, dacă tu ai reușit să depășești obstacolele și ea va putea.

Vărsător

Ești un lider adevărat azi, în ciuda tuturor părerilor pro sau contra care vin din jurul tău. Nu stai la povești, le demonstrezi tuturor calitățile tale, iar șefii te vor aprecia negreșit.

Peşti

Azi ai putea avea șansa de a ajuta la salvarea unei vieți, de a oferi o mână importantă de ajutor, fără prea mult efort. Nu vei sta pe gânduri, dacă oportunitatea asta o să apară în calea ta și le vei da tuturor un exemplu pozitiv.