Horoscopul zilei de 13 februarie 2018

Berbec

Fii cu ochii în patru deoarece este posibil să semnezi un contract care să-ți aducă un venit suplimentar sau cineva să-ți ofere un job temporar care să te ajute să-ți umpli pușculița.

Taur

Ești preocupata de o persoană aflată la distanță și porți discuții în acest sens, însă, totodată poți face demersurile necesare pentru a pleca într-o călătorie.

Gemeni

Ești ușor nemulțumită de situația ta financiară sau de aspecte legate de locul de muncă, de exemplu sarcini primite în plus, și este posibil să porți discuții cu șefii tăi în acest sens.

Rac

Este posibil să intri în conflict cu niște persoane de la locul de muncă sau niște colaboratori pe care-i acuzi de neseriozitate, însă, totodată, șansele să închei un contract pe termen lung sunt destul de mari.

Leu

Treci printr-o perioadă aglomerată la locul de muncă, iar astăzi vei simți că este apogeul. Abordează totul cu calm și răbdare și vei face față cu brio.

Fecioară

Dacă te gândești să faci o surpriză unei persoane dragi, nu mai sta pe gânduri. Vei primi înapoi înzecit și este o ocazie bună să consolidezi relația pe care o ai cu persoana în cauză.

Balanţa

Vei manifesta o preocupare aparte față de chestiunile gospodărești și vei pune la punct o serie de reguli noi pe care le vei impune și membrilor familiei.

Scorpion

Nu ești în apele tale astăzi prin urmare lasă pe mâine tot ce are legătura cu comunicarea. Te poți concentra pe rezolvarea unor chestiuni administrative, însă evită-le pe cele care te pun față în față cu o altă persoană.

Săgetător

Îți faci griji pentru obținerea unei sume de bani și te concentrezi în cea mai mare parte a zilei să grăbești procesul, însă este posibil chiar să întâmpini un blocaj.

Capricorn

Te concentrezi pe recuperarea unei sume de bani dintr-un proiect sau este posibil să ai parte întocmai de semnarea unui contract care să-ți rotunjească consistent veniturile.

Vărsător

Te simți obosită și epuizată și îți lipsește energia să duci la bun sfârșit sarcinile primite. Evită să finalizezi lucrări și proiecte astăzi pentru că îți lipsește concentrarea și ai putea face greșeli.

Peşti

Este posibil să intri în niște discuții complicate cu prietenii, iar la final să te simți dezamăgită de reacția acestora. Nu lua decizii radicale astăzi.