Horoscopul zilei de 13 decembrie 2019

Berbec

Te preocupă insistent o situație care vizează viața de familie. Poate fi vorba de un dialog mai îndrăzneț cu părinții tăi, posibil chiar legat de casă, de domiciliu. O să simți că ai fost trădată de una dintre cele mai apropiate persoane...

Taur

Comunicarea nu va fi punctul tău foryte astăzi și ar fi bine să eviți orice dialog tensionat. Din impulsivitate, din nervi poți spune lucruri pe care mai târziu să le regreți.

Gemeni

Te zbați pentru a intra în posesia unei sume de bani. Poate fi vorba de returnarea unui împrumut sau de obținerea unui credit bancar.

Rac

Ești mai sensibilă astăzi decât de obicei, dar starea sufletească îți este de ajutor pentru a înțelege anumite aspecte ale vieții de cuplu, de familie.

Leu

Stresul emoțional va fi la cote înalte astăzi și ai tendința să te faci singură să suferi din nimicuri. Analizează-ți sentimentele și vezi dacă merită să verși lacrimi și să consumi energie în direcția asta.

Fecioară

Partenerul de viață te poate dezamăgi prin vorbe aruncate fără rațiune. Posibil să-ți cunoască punctele vulnerabile și să te atace unde te doare mai tare.

Balanţa

Posibil să intri în conflicte cu colegii de muncă, superiorii, părinții, însă nici partenerul de viață nu este ocolit. Încearcă să nu intri în discuții contradictorii.

Scorpion

Dacă îți vei impune punctul de vedere cu autoritate, riști să deranjezi oamenii dragi și până la urmă tu să fii cea care pierde, mai ales că poți spune lucruri pe care mai tâzriu să le regreți.

Săgetător

Banii sunt o problemă astăzi pentru că s-ar putea să fii nevoită să anulezi niște planuri sau să amâni o călătorie.

Capricorn

Relația cu partenerul de viață poate fi mai tensionată astăzi și nu este momentul nici să ceri explicații, nici să dai lămuriri.

Vărsător

Sarcinile de la locul de muncă te pot copleși și nu este exclus ca până la finele zilei și starea de sănătate să-ți fie afectată. Încearcă să dormi suficient!

Peşti

Azi ai nevoie de prieteni să-ți fie aproape, să-ți dea un sfat, însă asigură-te că ești pregătită să îi asculți pentru că ai tendința de a te văicări fără motiv sau de a exagera.