Horoscopul zilei de 13 decembrie 2018

Berbec

Pregătește-te pentru o zi plină de surprize. Cineva de la locul de muncă s-ar putea să-ți fi cumpărat un cadou inedit, la care chiar nu te așteptai. Ar putea fi chiar ceva cu tentă sexuală, oricum te va șoca puțin, mai ales că îl va vedea toată lumea.

Taur

O întâlnire cu o persoană din trecutul tău te dă peste cap toată ziua. Nu te așteptai să te vezi cu acest om, pentru că nu v-ați despărțit în termeni prea buni, iar revederea e ciudată. O să-ți trezească tot felul de sentimente pe care nici nu știai că le mai ai.

Gemeni

Azi primești vești din străinătate, de la un prieten sau de la un membru al familiei. Vrea să-ți spună și un secret, dar în funcție de reacțiile tale, o să-l afli sau nu. Așa că ai grijă cum răspunzi, cum reacționezi. Păstrează-ți calmul.

Rac

Ai mare grijă la cei care vor să te saboteze azi. Cineva îți urmărește locul de muncă și vrea să facă tot posibilul să-l obțină cât mai repede, așa că-ți pune bețe-n roate. Dacă îți respecți sarcinile așa cum trebuie, nu vei avea probleme.

Leu

O rudă sau un prieten apropiat trece printr-o problemă de sănătate, iar tu îi ești alături cu sfaturi și bani. O să pari arogantă în fața unor alți oameni din anturajul vostru, dar și o salvatoare pentru ceilalți. Oricum, pe tine nu te interesează părerile celor din jur.

Fecioară

Ești în centrul atenției azi datorită alegerilor pe care le faci, cel mai probabil în viața personală. E o perioadă complicată pentru tine, din punct de vedere amoros, dar ai să vezi că lucrurile se vor așeza în curând.

Balanţa

Azi te-ai putea certa cu niște colegi sau cu niște prieteni, din cauza unui motiv stupid. Nu te-ai fi așteptat vreodată la așa ceva, dar te vor exclude pur și simplu din grupul lor... o să te simți prost și cel mai probabil vei răbufni.

Scorpion

Micile probleme financiare îți dau bătăi de cap, dar reușești să găsești imediat soluții. Spre seară, o surpriză frumoasă vine din partea partenerului de cuplu care ți-ar putea face un cadou valoros.

Săgetător

Veștile bune se țin lanț azi și pare că intri și tu ușor, ușor în febra sărbătorilor. O să te entuziasmeze toată energia aceasta pozitivă și o să-ți dea imboldul de a face un gest neașteptat.

Capricorn

Orice ai face azi, nu semna acte importante, nu lua bani cu împrumut și nu-ți cumpăra obiecte de valoare. Le-ai putea pierde pe toate din cauza astrelor, așa că mai bine amâni totul pentru câteva zile, dacă crezi în superstiții.

Vărsător

Cineva din familie îți dă vestea anului - urmează să apară un bebeluș în viețile voastre, iar asta te entuziasmează până la lacrimi. Ți se pare cel mai frumos cadou pe care l-ai fi putut primi de aceste sărbători.

Peşti

Bucură-te pentru că azi o să ai o zi bună, după o lungă perioadă de tristețe ori stare proastă - fizică sau psihică. Dar azi totul se schimbă datorită unei persoane de sex opus care te face să uiți de orice problemă.