Horoscopul zilei de 13 august 2019

Berbec

Azi dai dovadă de o ambiție ieșită din comun. O să te remarci la locul de muncă și o să te trezești în mijlocul tuturor conversațiilor importante. Sigur că vor exista și oamenii care te-ar putea bârfi, dar nu ar trebui să-i bagi în seamă.

Taur

Azi s-ar putea să afli o veste extraordinară, o veste incredibil de bună, care îți va nu doar ziua, ci întreaga săptămână! Bucură-te de tot ceea ce ți se întâmplă, pentru că meriți toate aceste lucruri.

Gemeni

Pentru a te asigura că azi o să ai o zi perfectă, fără certuri cu familia sau dispute la locul de muncă, ar trebui să faci tot posibilul pentru a-i ignora pe cei din jur. Concentrează-te pe muncă sau pe orice altceva ce ai de făcut și încearcă să nu atragi atenție cu nimic.

Rac

Azi emoțiile ți se citesc pe față și, mai mult decât atât, reușești să îi influențezi și pe cei din jur cu atitudinea ta. Starea ta se va transmite molipsitor, fie că e una pozitivă, fie că e una negativă, așa că fii conștientă de acest lucru.

Leu

Azi s-ar putea să te trezești într-o situație inedită. O persoană importantă, alături de care lucrezi, s-ar putea să flirteze cu tine într-un moment total nepotrivit - poate într-o ședință. Încearcă să-ți menții calmul, nu e indicat să afle toți colegii.

Fecioară

Azi te simți mai obosită ca oricând și nu ai chef de nimeni și de nimic. Din păcate pentru tine, la locul de muncă problemele s-ar putea ține lanț și tu va trebui să le rezolvi, dar fiind faptul că mai mulți colegi sunt plecați în concediu.

Balanţa

Unele situații sociale pot fi intimidante, însă dacă reușești să ieși din zona de confort, să știi că poți trece peste orice frică cu puțină perseverență și cu mintea deschisă. Azi o să trebuiască să faci asta.

Scorpion

E timpul să înveți să spui și NU. Ai acceptat prea multe lucruri, prea mult timp, iar situația asta nu mai poate continua. Dacă te deranjează ceva sau dacă nu ești de acord cu ceva, spune! Nu-ți citește nimeni gândurile, după cum probabil că ai aflat deja.

Săgetător

Azi a venit momentul să-ți impui punctul de vedere la locul de muncă. Unii colegi nu vor fi încântați de atitudinea ta, însă șefii ar putea aprecia eforturile tale. Așa că ai încredere în tine și în forțele tale și treci la treabă.

Capricorn

Ai grijă cum reacționezi, mai ales la locul de muncă. Ai putea avea o atitudine neplăcută, un limbaj agresiv, chiar fără să-ți dai seama. Nu lăsa neplăcerile din viața personală să-ți afecteze relațiile de la serviciu.

Vărsător

Azi s-ar putea să suferi din dragoste, însă fără un motiv concret. O mică ceartă cu jumătatea ta, din care tu înțelegi doar ce vrei, și mai citești și prea mult printre rânduri, te-ar putea deprima complet, deși nu e cazul. Încearcă să-ți ții emoțiile sub control mai bine.

Peşti

O persoană de la locul de muncă s-ar putea arăta interesată de viața ta personală. Dacă te interesează, fă tu primul pas. Dacă nu te interesează însă, ar fi bine să nu lași loc de îndoială și să spui asta direct.