Horoscopul zilei de 13 august 2017

Berbec

Horoscopul zilei de 13 august 2017 - Berbec

Toată lumea are zile bune şi zile mai puţin bune, dar din păcate pentru tine azi te aşteaptă o zi de-a dreptul proastă. Capul sus şi mult optimism! Urmează şi zile mai bune şi sigur vei uita de aceasta foarte repede. Acceptă faptul că tuturor ni se întâmplă uneori câte ceva neplăcut.

Taur

Horoscopul zilei de 13 august 2017 - Taur

Când cineva te roagă să ţii un secret, ai face bine să îl ţii. Azi o să afli ceva, poate chiar ceva tulburător de trist, dar va trebui să păstrezi acest secret. Străduieşte-te să o faci, mai ales dacă vrei să continui relaţia de prietenie cu persoana care ţi-a încredinţat acest secret.

Gemeni

Horoscopul zilei de 13 august 2017 - Gemeni

Există posibilitatea ca azi să fii trădată, poate chiar în dragoste. Cumva, există şansa ca azi să afli că partenerul tău de cuplu nu a fost atât de sincer cu tine precum credeai şi că avea, de fapt, o aventură sau chiar o viaţă dulblă.

Rac

Horoscopul zilei de 13 august 2017 - Rac

O zi obişnuită de duminică se transformă într-o zi plină, în care munceşti mult şi pentru la serviciu, şi acasă. Însă seara toată munca îţi va fi răsplătită cu momente de tandreţe şi cu câteva ore de distracţie exact aşa cum îţi doreai.

Leu

Horoscopul zilei de 13 august 2017 - Leu

Te bucuri de natură azi, de nişte locuri în care nu mai fusesei până acum, alături de oameni dragi, iar asta îţi da un sentiment de împlinire sufletească. Spre seară însă, vei avea mici dureri de cap... ai grijă să nu faci insolaţie!

Fecioară

Horoscopul zilei de 13 august 2017 - Fecioară

Bunădispoziţia ta e molipsitoare şi cei din jur te apreciază pentru asta. Ai parte de o zi încununată de zâmbete, de râsete, de voie bună. E exact ceea ce aveai nevoie după o săptămână nebună şi grea.

Balanţa

Horoscopul zilei de 13 august 2017 - Balanţă

Ai încredere în cineva azi, dar nu ştii dacă faci bine. Astrele indică faptul că ai făcut o alegere bună, corectă, şi că rezultatele vor fi pe măsura aşteptărilor tale. Aşadar nu-ţi mai face griji, pentru că n-ai de ce.

Scorpion

Horoscopul zilei de 13 august 2017 - Scorpion

Azi o să ai o zi destul de obositoare, chiar dacă e duminică, dar toată această oboseală va merita. La sfârşitul zilei vei avea un sentiment de satisfacţie, de împlinire sufletească, care te va pune pe gânduri şi-ţi va da o stare de melancolie...

Săgetător

Horoscopul zilei de 13 august 2017 - Săgetător

Banii nu sunt o problemă pentru tine în această perioadă aşa că azi o să cheltuieşti o sumă importantă pe tot felul de distracţii. Meriţi asta, ai muncit mult în ultima perioadă, dar oricât ai cheltui, nu uita s-o faci totuşi cu o limită.

Capricorn

Horoscopul zilei de 13 august 2017 - Capricorn

Te supără ceva şi nu reuşeşti deloc să rezolvi această problemă azi. Poate că ar fi mai bine să te concentrezi pe relaxare, dacă tot e duminică, şi să laşi problemele pentru săptămâna care urmează. Sfatul astrelor - mergi undeva unde e linişte.

Vărsător

Horoscopul zilei de 13 august 2017 - Vărsător

Nişte rude te vizitează neanunţat şi îţi cam dau planurile peste cap. Străduieşte-te să îţi menţii calmul şi înţelege că asta e... cu familia nu prea ai ce face, trebuie doar să accepţi situaţia. Seara te găseşte liniştită totuşi.

Peşti

Horoscopul zilei de 13 august 2017 - Peşti

Din păcate azi nu vei avea cea mai bună zi. Cineva te va enerva la culme şi, în a doua parte a zilei, sunt şanse chiar să plângi din această cauză. Încearcă să rezolvi situaţia prin comunicare, dar dacă nu merge, mai bine pleacă din zona de conflict.