Horoscopul zilei de 13 aprilie 2019

Berbec

Te preocupi de treburile gospodărești și petreci timpul în mijlocul familiei. Posibile discuții despre acte, moșteniri și bunuri materiale, de patrimoniu.

Taur

Nu ești în apele tale și refuzi dialogul cu cei din jur. Posibile tensiuni în familie și disconfort în discuțiile pe teme financiare.

Gemeni

Situația financiară nu este una tocmai bună și nu este exclus să-ți anulezi niște planuri din cauza lipsurilor. Fii mai chibzuită în cheltuieli!

Rac

O serie de gânduri și idei te pot invada astăzi, însă de tine depinde să le treci cu bine și să nu le lași să-ți afecteze starea de spirit

Leu

Este posibil să ai parte de situații care să te streseze peste măsură și astfel să devii irascibilă cu toți cei din jur. Încearcă să vezi cu alți ochi viața și tot ceea ce este în jurul tău.

Fecioară

Este foarte posibil ca o persoană dragă să te dezamăgească, să-ți spună niște cuvinte pe care nu ai fi vrut să le auzi niciodată, să fie nedreaptă cu tine.

Balanţa

Petreci timp în mijlocul familiei, însă te sfătuim să te înarmezi cu răbdare și energie pozitivă, căci discuțiile în contradictoriu nu vor întârzia să apară.

Scorpion

Este o zi favorabilă pentru studiu și învățare, pentru acumularea cunoștințelor, iar informația captată acum se va așeza mai ușor.

Săgetător

Dai dovadă de o rigiditate ciudată în exprimarea ideilor și lași impresia că nimic nu-ți convine. Faptul că vei fi greu de mulțumit îți poate aduce deservicii în relația cu persoana iubită

Capricorn

Ai șansa de a avea un dialog calm, favorabil, înțelept cu o persoană dragă sau cu o persoană cu care până acum erai mereu în tensiune.

Vărsător

Nu te vei simți în apele tale în prima parte a zilei și te sfătuim să te odihnești mai mult. Posibile probleme cu oasele, muschii și chiar mici accidentări.

Peşti

Dacă te-ai despărțit recent de persoana iubită, astăzi s-ar putea să readuci totul în viața ta și suferința să se contureze mai puternic, iar dorul să devină mai intens.