Horoscopul zilei de 13 aprilie 2018

Berbec

Te bucuri de o zi mult mai relaxată la locul de muncă și-ți faci planuri de ieșire în oraș cu colegii. Ai grijă să nu bârfești mai mult decât trebuie și mai ales ai grijă pe cine bârfești.

Taur

Fericirea plutește în aer, iar bună dispoziția te înconjoară din toate părțile. Este o zi benefică pentru tine din punct de vedere energetic, așa că profită la maxim de ea.

Gemeni

Faci planuri pentru zilele libere care urmează și insiști să iasă conform ție. Încearcă să asculți și preferințele celor din jur și păstrează atmosfera veselă în jurul tău.

Rac

Un telefon sau o vizită neașteptată, poate a unei rude sau a unui prieten îndepărtat, te va scoate din starea de melancolie în care ai intrat încă de la răsăritul soarelui și pe care ai pus-o pe seama oboselii.

Leu

Partenerul de cuplu vine cu o ofertă de nerefuzat, însă tu vei avea tendința de a-i strica planurile și acest aspect s-ar putea să dea naștere unui mic conflict între voi.

Fecioară

Gelozia față de partener nu face altceva decât să-l îndepărteze pe acesta de tine. Dacă vei continua așa, poate ar trebui să-ți faci singură bagajul.

Balanţa

Încearcă să abordezi cu calm și înțelegere orice situație care se va ivi azi în calea ta. Gândește de două ori înainte de a deschide gura și provoacă-te să zâmbești tuturor.

Scorpion

O persoană din trecut se poate reîntoarce în viața ta sau poți afla involuntar vești despre o fostă mare iubire. Este foarte probabil să te simți compleșită de un amalgam de sentimente, însă va fi ceva trecător.

Săgetător

Este posibil să porți niște discuții legate de partea financiară cu o persoană din familie, poate chiar cu partenerul de cuplu. Sfatul nostru este să păstrezi tonul jos.

Capricorn

Se anunță o zi minunată în care vei rezolva multe dintre sarcinile propuse, iar seara te vei afla în mijlocul prietenilor, posibil la o petrecere.

Vărsător

Niște discuții în familie s-ar putea să-ți strice stare de vineri, însă ar fi bine, înainte de a acuza, să te privești în oglindă și să te analizezi pe tine din punct de vedere al caracterului.

Peşti

Este foarte probabil să cunoști o persoană care să-ți influențeze puternic viitorul, nu neapărat pe parte amoroasă, însă nici acest aspect nu este pe deplin exclus.