Horoscopul zilei de 12 septembrie 2019

Berbec

Te sfătuim să ai mai multă grijă la sănătate, să te menajezi mai mult și să eviți suprasolicitările, indiferent că sunt de ordin fizic sau psihic.

Taur

Este o zi dificilă în plan partenerial. Poți avea parte de situații karmice care vizează persoana iubită sau un posibil viitor partener de cuplu. Te sfătuim să fii prudentă în acțiuni și să dai dovadă de responsabilitate.

Gemeni

Poți avea parte de o serie de situații complicate legate de membrii familiei sau care se păetrec în sânul familiei. Încearcă să fii diplomată și calmă în acțiuni.

Rac

Este o zi marcată de dubii, confuzii și neînțelegeri. Comunicarea este defectuasă, iar dacă ai de dat examene, teste și interviuri te sfătuim să le amâni pentru săptămâna viitoare.

Leu

Este posibil ca o decizie mai veche pe care ai luat-o în plan financiar să fie resimțită abia acum și să vină cu o serie de nemulțumiri și chiar pierderi.

Fecioară

Este o zi dificilă pentru tine, aspectele planetelor creând opoziții tensionate întocmai în semnul tău. Te sfătuim să fii prudentă în acțiuni, atentă la ceea ce comunici și să nu iei decizii radicale. Posibile situații conflictuale.

Balanţa

Te sfătuim să fii foarte prudentă în zona sănătății, să-ți respecți tratamentul, să faci niște investigații suplimentare. Te poți confrunta cu posibile disfuncții abdominale, intestinale, biliare, gastrice sau metabolice.

Scorpion

Tranzitele tensionate ale momentului influnțează casa prietenilor și nu este exclus să ai parte de conflicte și neînțelegeri cu cei din anturaj. Înceracă să fii imparțială!

Săgetător

La locul de muncă situația nu este deloc roz și te poți lovi de niște situații din trecut lăsate nerezolvate care, însă, acum vor necesita muncă dublă.

Capricorn

Poți primi niște știri, informații care să-ți strice starea de spirit și să te destabilizeze moral. Încearcă să nu pleci urechea chiar la tot ce auzi și să treci totul prin filtrul minții.

Vărsător

Se întrevăd posibile conflicte cu cei din jur ca urmare a unor neînțelegeri, nemulțumiri financiare. Este de preferat ca familia și prietenii să nu fie implicați în niciun context care vizează banii.

Peşti

Posibile dialoguri în contradictoriu cu persoana iubită sau partenerii de afaceri. Totul poate porni de la niște confuzii, însă poate degenera, motiv pentru care se cere prudență și diplomație în comunicare.