Horoscopul zilei de 12 septembrie 2017

Berbec

Horoscopul zilei de 12 septembrie 2017 - Berbec

Ziua de azi este despre curaj și despre asumarea unor riscuri. Dacă vrei să reușești în ceea ce ți-ai propus, azi va trebui să-ți asumi riscuri și să nu te mai gândești non stop la ceea ce s-ar putea întâmpla. Ai curaj și fă acest pas, cel puțin acum, și vei vedea că vei avea numai de câștigat.

Taur

Horoscopul zilei de 12 septembrie 2017 - Taur

Îndrăznește să-i spui cuiva adevărul în față azi și vei vedea că relația voastră se va îmbunătăți considerabil, indiferent de cât de dureros e acest adevăr. Până la urmă, oamenii apreciază sinceritatea, și tocmai de aceea adevărul va fi mereu apreciat, mai ales de persoanele apropiate.

Gemeni

Horoscopul zilei de 12 septembrie 2017 - Gemeni

O să ai parte azi de un moment tare ciudat, în care cineva va încerca să te mintă în față. Tu o să-ți dai seama din prima că ceea ce îți spune persoana respectivă e o minciună, dar e posibil să te blochezi, să nu mai știi cum să reacționezi. Acceptă că așa sunt unii oameni și mergi mai departe. Nu prea ai ce să faci.

Rac

Horoscopul zilei de 12 septembrie 2017 - Rac

Pentru tine, ziua de azi e despre eficiență. O să te surprinzi pe tine însăți cu câte lucruri poți face într-un timp foarte scurt, dacă îți concentrezi atenția într-o singură direcție. Poate că ar trebui să înveți ceva din ziua de azi și să aplici rețeta asta și pe viitor.

Leu

Horoscopul zilei de 12 septembrie 2017 - Leu

Bucură-te de această zi relaxantă, pentru că e posibil să nu mai ai săptămâna aceasta o zi la fel de ușoară. Ca o gură de aer proaspăt, ziua de azi îți va da ocazia să te odihnești puțin, să îți acorzi mai mult timp ție și să faci lucruri pe care le îndrăgești cu adevărat.

Fecioară

Horoscopul zilei de 12 septembrie 2017 - Fecioară

Dacă cineva îți cere azi ajutorul, ar trebui să i-l acorzi fără să stai prea mult pe gânduri. Și tu ai fost ajutată atunci când ai avut nevoie și știi cum e să ai nevoie de cineva, într-un moment de criză. Așa că nu mai sta pe gânduri și treci la fapte. Faptele bune sunt mereu răsplătite, mai devreme sau mai târziu.

Balanţa

Horoscopul zilei de 12 septembrie 2017 - Balanță

Azi astrele vor să te învețe o lecție și s-ar putea ca lecția aceasta să nu fie una chiar foarte ușoară, dar trebuie să ai încredere în faptul că o să îți fie foarte utile pe viitor aceste învățături. Stai cu ochii și cu inima deschise și fii atentă la tot ceea ce se întâmplă în jurul tău!

Scorpion

Horoscopul zilei de 12 septembrie 2017 - Scorpion

Pregătește-te pentru o zi din care vei avea multe de învățat. Cea mai importantă lecție pe care ți-o oferă astrele azi e aceea că adevărul iese întotdeauna la iveală, indiferent cât de mult te-ai strădui tu să îl ascunzi sau cât de bine. Ține minte asta, pentru toată viața de acum încolo!  

Săgetător

Horoscopul zilei de 12 septembrie 2017 - Săgetător

O mică problemă de sănătate, poate o durere de dinți sau de oase, o să-ți dea bătăi de cap azi și pentru că refuzi să mergi la un medic, la control, nu o să scapi de asta nici măcar seara târziu. Dacă vrei să nu mai treci și altă dată prin astfel de experiențe, învață-ți lecția și mergi din timp la controalele de rutină.

Capricorn

Horoscopul zilei de 12 septembrie 2017 - Capricorn

Un conflict cu o persoană apropiată din familie te duce azi pe culmele disperării. Nu poți înțelege de ce oamenii își bagă nasul cu atâta îndârjire în viețile altora și chiar nu mai știi cum să reacționezi. Dacă cu vorba bună nu ajungi nicăieri, încearcă pentru următoarea perioadă să rupi orice legătură cu persoana în cauză.

Vărsător

Horoscopul zilei de 12 septembrie 2017 - Vărsător

Ai parte azi de o surpriză de proporții din partea unei persoane aflate la mare distanță de tine, cel mai probabil din afara țării. Aceasta ți-ar putea cumpăra un bilet de avion sau poate o vacanță, iar asta te va emoționa până la lacrimi, mai ales că tu nu ești o persoană care să călătorească foarte mult...

Peşti

Horoscopul zilei de 12 septembrie 2017 - Pești

O aventură cu o persoană mai tânără este subiectul zilei pentru tine. Dacă asta s-a întâmplat deja, s-ar putea ca azi să apară complicațiile. Dacă intenționezi să faci asta, mai bine te gândești puțin la consecințe, pentru că nu e cea mai înțeleaptă decizie pe care o vei lua azi...