Horoscopul zilei de 9 septembrie 2017

Berbec

Horoscopul zilei de 9 septembrie 2017 - Berbec

Nu ar trebui să te lași influențat de părerile prietenilor. Ști exact ce ai de făcut așa că urmează-ți propriul vis, fără să te lași copleșit de părerile celor din jur. Se recomandă o doză mai mare de încredere în propria persoană. Ești mult mai preocupat de educația propriului copil, de problemele cu care acesta se poate confrunta la școală.

Taur

Horoscopul zilei de 9 septembrie 2017 - Taur

Problemele de la locul de muncă pot afecta și relația cu familia, încă de la începutul acestei zile. Este nevoie de mai multă înțelegere din partea ta și, mai ales, de conștientizare a faptului că multe probleme se pot rezolva dacă ești calm. Ai acum șansa de a primi mesaje revelatoare pentru o relație de dragoste dar și în privința capacităților tale creatoare, concretizarea unor idei, abilități care îți pot aduce rezultate pe termen lung.

Gemeni

Horoscopul zilei de 9 septembrie 2017 - Gemeni

Nu sunt favorizate călătoriile, la începutul acestei zile. Acordă atenție la modul în care comunici cu cei din jur, în special cu rudele apropiate. Relația cu prietenii este oarecum contradictorie, nu știi dacă merită sau nu să mai apelezi la ajutorul acestora. Este nevoie de mai multă atenție din partea ta, atunci când vine vorba despre lucrul cu documente, acte oficiale. Atenție la ceea ce semnezi!

Rac

Horoscopul zilei de 9 septembrie 2017 - Rac

Este momentul să lămurești unele probleme legate de bani, de un credit, discuții importante care vizează finanțele. Poți primi susținere de la persoane experimentate, poate chiar de la colectivul de muncă. Sunt favorizate călătoriile, mai ales în prima parte a acestei zile dar și examenele, activitățile legate de comerț, comunicare.

Leu

Horoscopul zilei de 9 septembrie 2017 - Leu

Este acum un moment prielnic pentru a acorda mai multă atenție partenerului de viață, relației de mariaj. Pot apărea discuții în contradictoriu din lucruri mărunte așa încât este recomandat să dai dovadă de mai multă înțelepciune și atenție, mai ales la începutul acestei zile.

Fecioară

Horoscopul zilei de 9 septembrie 2017 - Fecioara

Începi această zi oarecum dezamăgit de atitudinea unor colegi. Pot ajunge la urechile tale unele bârfe care te pot afecta, mai mult sau mai puțin direct. Este recomandat să te detașezi și să eviți critica la adresa celorlalți. Nu acționa pripit! Acordă mare atenție la detalii, la documentele pe care le semnezi acum.

Balanţa

Horoscopul zilei de 9 septembrie 2017 - Balanța

Ești nemulțumit de atitudinea unor prieteni, mai ales că nu ai parte de susținerea lor, chiar atunci când ai cea mai mare nevoie. Este o zi plină de pasiune, de relaționare intensă cu sexul opus iar toată această agitație nu are cum să nu aducă rezultate favorabile. Ai ocazia să faci acum un pas important într-o relație de dragoste, să treci la ceva mult mai serios decât simple declarații.

Scorpion

Horoscopul zilei de 9 septembrie 2017 - Scorpion

Ai destul de multe probleme de lămurit, în relația cu părinții. Este recomandat să înveți cum să mai lași de la tine și să nu te mai încăpățânezi doar pe direcția aleasă de tine și asta într-un moment de derută. Acceptă și o parte din părerile celorlalți și nu te avânta să faci schimbări, mai ales în zona carierei dar și în privința casei, a familiei.

Săgetător

Horoscopul zilei de 9 septembrie 2017 - Săgetător

Începutul de zi nu este prea favorabil pentru călătorii sau examene. Este recomandat să acorzi mai multă atenție la ceea ce faci sau spui. Destinul îți este favorabil, te poți considera norocos fiind momentul în care obții ceea ce îți dorești, mai ales dacă este vorba despre un nou contract de muncă. Este un moment potrivit pentru a cere o mărire de salariu!

Capricorn

Horoscopul zilei de 9 septembrie 2017 - Capricorn

Este momentul să-ți valorifici propriile abilități creatoare dar și informațiile pe care le-ai acumulat de-a lungul timpului reușind astfel să depășești impasul financiar. Este posibil să iei decizia de a pleca la drum, peste hotare, chiar dacă te vei lovi de tot felul de obstacole. Analizează cu atenție și decide în cunoștință de cauză dacă este oportună această deplasare.

Vărsător

Horoscopul zilei de 9 septembrie 2017 - Vărsător

Te simți neînțeles! Se pare că toți ceilalți oameni sunt mult mai preocupați să-ți răstălmăcească cuvintele decât să fie atenți la mesajul pe care încerci să-l transmiți, de fapt. Relația de mariaj este destul de tensionată, mai ales la începutul acestei zile. O plimbare făcută la sfârșitul acestei zile te-ar putea deconecta, cu adevărat. Te simți bine în locuri deschise, o excursie la munte fiind binevenită, mai ales dacă o faci alături de persoana iubită.

Peşti

Horoscopul zilei de 9 septembrie 2017 - Pești

Se cer rezolvate cât mai urgent unele probleme legate de sănătate. Nici relația cu colegii de serviciu nu este prea grozavă, mai ales la începutul acestei zile. Dar cine poate să te înțeleagă, mai ales că ai probleme cu sănătatea? Ține cont de sfaturile specialistului!