Horoscopul zilei de 12 septembrie 2018

Berbec

Nu-ți face planuri prea multe astăzi pentru că șansele să le duci la final sunt minime. Este foarte posibil ca o deplasare în interes de muncă sau niște sarcini suplimentare să-ți dea peste cap tot programul.

Taur

Nu te antrena în discuții cu rudele mai în vârstă deoarece riști să te trezești în mijlocul unui adevărat conflict. Chiar dacă totul pleacă de la o glumă, contextul astral aduce răsturnări de situație.

Gemeni

Dacă lupți pentru o cauză, atunci luptă până la capăt și nu te lăsa convinsă de cei din jur să renunți. Nimic nu este prea complicat și nici imposibil atunci când îți dorești cu adevărat să obții ceva.

Rac

Dacă ai de susținut examene, teste sau interviuri, vei reuși să le faci față cu brio și, în plus, te vei alege cu laude și lauri. Este momentul să ieși în față și să lași lumea să te aplaude. Meriți!

Leu

Ar trebui să înveți să asculți și ce spun cei din jur și să respecți regulile dialogului dacă și tu vrei, la rândul tău, să fii ascultată. Nu mai acapara discuțiile, mai ales că ai ocazia să primești niște sfaturi foarte bune din partea prietenilor.

Fecioară

Te trezești cu o dispoziție destul de proastă și ai face bine să nu-ți verși nervii pe cei din jur, mai ales pe colegii de muncă care s-ar putea să nu fie deloc îngăduitori cu tine și să fii imediat pusă la punct.

Balanţa

Nu este cea mai bună zi din săptămână și cu greu te concentrezi pe ceea ec ai de făcut. Dacă trebuie să înveți pentru un examen, test sau interviu, atunci trebuie să-ți dai mai mult silința.

Scorpion

Dacă ți-ai făcut planuri pentru această seară împreună cu partenerul ed cuplu, s-ar putea să fii dezamăgită și să afli că acestea fie se anulează, fie se amână.

Săgetător

Ai ocazia să lămurești niște neînțelegeri cu colegii și ar trebui să profiți de acest context astral pentru a te împăca cu cineva din anturaj și chiar pentru a-ți consolida imaginea în fața șefilor.

Capricorn

Ceea ce ți-ai propus azi va avea șanse mari de reușită, însă va trebui să înveți să lucrezi în echipă sau să accepți ajutorul celor din jur. Fii mai sociabilă și mai edschisă la noi cunoștințe.

Vărsător

Nu ești în cea mai bună formă în prima parte a zilei și ar trebui să eviți să intri în discuții contradictorii sau să dai verdicte și să iei decizii.

Peşti

Ar fi mai bine pentru starea ta psihică dacă ți-ai dedica cea de-a doua parte a zilei pentru a te relaxa, pentru a te distra și a petrece mai mult timp cu oamenii dragi, chiar și cu tine însăți. Ai nevoie!