Horoscopul zilei de 12 octombrie 2019

Berbec

Spune adevărul dacă vrei ca cei din jur să empatizeze cu tine și cu situația ta. Minciunile nu ajută la nimic.

Taur

Cineva va descoperi cel mai bine păstrat secret al tău și te vei simți, în sfârșit, eliberată. De ce ai așteptat atâta timp și nu l-ai spus tu până acum? Gândește-te la asta...

Gemeni

Ai putea găsi sau primi bani. O să ai o idee nebunească pentru cheltuirea lor, iar familia s-ar putea declara îngrijorată.

Rac

Nevoia de afecțiune te poate duce spre un gest nebunesc. Nu e nimic greșit în ceea ce faci, doar că nimeni nu se aștepta la asta.

Leu

O indigestie ți-ar putea strica planurile. Acordă mai multă atenție sănătății, pentru că momentan nu se regăsește în prioritățile tale.

Fecioară

Învață să spui NU, pentru că mulți vor profita de pe urma ta, dacă n-o vei face. Azi e doar un exemplu, dar știi că s-a mai întâmplat.

Balanţa

Descoperă adevărata față a unei persoane dragi. O să te uimescă ce afli, dar asta nu înseamnă că nu o s-o mai placi... Secretele ies la iveală, măștile cad.

Scorpion

Azi ai putea afla secrete bine ascunse, din trecutul familiei tale. Da, te vor surprinde, dar nu, n-ar trebui să te influențeze în nicio direcție.

Săgetător

Dragostea pe care o simți față de o persoană care nu-ți răspunde cu aceeași monedă e chinuitoare, însă azi o să fie puțin mai simplu. Un gest îți schimbă perspectivele.

Capricorn

Tot ceea ce ai făcut până azi te-a clădit într-un anumit mod, iar dacă azi vei lua o decizie dramatică pentru unii, tu trebuie să știi că e corectă - față de tine. Nimic altceva nu mai contează.

Vărsător

Azi ai putea face o surpriză frumoasă cuiva, o surpriză care va emoționa până la lacrimi, o surpriză care îți va bucura și ție sufletul foarte mult.

Peşti

Adevărul iese la iveală și, odată cu el, te simți eliberată. De acum, viitorul tău începe să arate mai bine... chiar de azi, dacă îți vine să crezi așa ceva.