Horoscopul zilei de 12 octombrie 2018

Berbec

Ai ocazia să clarifici o situație legate de partenerul de cuplu și o persoană mai în vârstă îți poate da un sfat important pe care ar fi recomandat să-l asculți.

Taur

Te gândești la zilele libere care urmează și te concentrezi mai greu pe sarcinile de la locul de muncă. Ai grijă să nu faci o greșeală și să fii taxată pentru ea!

Gemeni

Te simți ușor confuză în legătură cu planurile de weekend, însă nici nu simți în mod deosebit dorința de a ieși din casă. Reechilibrează-te energetic cu ajutorul odihnei!

Rac

Persoana iubită îți poate face o surpriză neașteptată care, în loc să te bucure, s-ar putea să te irite deoarece tu aveai alte planuri de petrecere a timpului liber.

Leu

Discuțiile în contradictoriu cu colegii de la muncă și chiar cu superiorii îți pot strica starea de spirit și te pot demoraliza. Nu ridica tonul și caută să te detașezi de situațiile tensionate.

Fecioară

Te concentrezi atât de mult pe muncă încât uiți că ai o relație și o viață personală, motiv pentru care persoana iubită s-ar putea simți neglijată. Așteaptă-te la reproșuri!

Balanţa

Este posibil să primești o veste din partea unei rude sau unei persoane apropiate aflată în străinătate. Dacă este vorba de o invitație în vacanță, nu o refuza, ci apucă-te să-ți faci bagajul!

Scorpion

Ai ocazia astăzi să întâlnești o persoană interesantă care să-ți facă inima să vibreze. Dacă nu ești într-o relație, acceptă invitația la cafea. Nu ezita să socializezi!

Săgetător

O persoană de la locul de muncă, un colaborator sau un partener de afaceri te-ar putea enerva peste măsură. Nu folosi cuvinte dure, ci amână discuția pentru săptămâna următoare.

Capricorn

Ai ocazia să faci niște mici schimbări în locuință, însă s-ar putea ca acestea să nu fie pe placul partenerului ed viață. Nu intrați într-un conflict din cauza unor nimicuri!

Vărsător

Ai parte de discuții obositoare și sâcăitoare pe tema banilor pe care îi deții în comun cu partenerul de viață. Este posibil ca acesta să pună stăpânire pe buget și să-l cheltuie în favoarea lui.

Peşti

Ai grijă cum conduci și ce acte semnezi astăzi deoarece ai putea intra în conflict cu autoritățile. Respectă legile și dă dovadă de moralitate și integritate în toate acțiunile întreprinse!