Horoscopul zilei de 12 noiembrie 2019

Berbec

În urma eforturilor depuse într-un proiect extra, azi te poți aștepta să culegi niște roade de natură financiară sau cineva să-ți returneze o sumă de bani, o datorie.

Taur

Vei avea parte de energie și o vei canaliza pentru a te pune în valoare mai mult. Relația cu persoana iubită poate cunoaște astăzi un plus de pasiune. Evită conflictele în cuplu!

Gemeni

Te macină niște întrebări despre alegerile din trecut, despre persoanele care nu mai sunt în viața ta acum. Te sfătuim să închei acest capitol și să privești cu mai mult optimism către viitor.

Rac

Poți avea parte de un dialog destul de intens, profund cu o persoană din anturajul apropiat. Posibil ca în urma unei dezamăgiri să iei decizia de a te îndepărta de un prieten.

Leu

Poți primi aprecieri din partea colegilor și superiorilor și te sfătuim să profiți din plin de context pentru a ieși în evidență. Negociază cu încredere o avansare în funcție!

Fecioară

Ai ocazia de a planifica sau chiar de a pleca într-o călătorie, posibil în vederea efectuării unor studii, unor cursuri de perfecționare profesională. Atenție la deplasări și la dilogul cu cei din jur!

Balanţa

Poți primi vești legate de o sumă de bani, de o moștenire, bun de patrimoniu sau credit. Aspectele sunt în favoarea ta, dar nu ar strica să-ți evaluezi cu mai multă seriozitate modul în care îți administrezi finanțele.

Scorpion

Poți renegocia un contract de colaborare, un parteneriat sau, dacă te orientezi către sectorul sentimental, poți reuși să restabilești o legătură, să reînvii o poveste de dragoste, să reaprinzi pasiunea în cuplu.

Săgetător

Azi ai ocazia să închei o etapă legată de locul de muncă. În timp ce o serie de nativi se gândesc să își schimbe jobul, alții ar putea culege roadele unui proiect, unor demersuri financiare întreprinse.

Capricorn

Posibil ca niște tensiuni în cuplu să-ți pună sub semnul întrebării relația cu persoana iubită. Încearcă să porți dialoguri calme și cât de mult constructive. Nu face reproșuri și nu acuza pe nedrept!

Vărsător

Un dialog cu cineva din familie poate aduce o schimbare radicală a unei situații. Te sfătuim să fii calmă și să eviți tensiunile pentru că se pot încheia cu rupturi de relație, chiar schimbare ed domiciliu.

Peşti

Dialogul cu cei din jur poate fi greoi, obositor, iar informația transmisă sau primită poate fi interpretată greșit, eronat. O deplasare poate fi amânată sau nu se va petrece conform planului.