Horoscopul zilei de 12 noiembrie 2018

Berbec

Mici probleme la locul de muncă. Vorbește cu colegii și rezolvați-le împreună, nu are rost să te încăpățânezi și să crezi că poți face totul pe cont propriu.

Taur

Cineva din familie îți dă vești proaste. Din păcate nu prea ai ce face în acest sens, va trebui să accepți situația și să mergi mai departe. O să vină și zile mai bune. Partenerul de cuplu sau un prieten te va ajuta să treci peste asta.

Gemeni

Azi ai mici probleme în relația de cuplu. Le poți rezolva prin comunicare. Dacă amândoi refuzați dialogul, ori mergeți la un specialist, pentru a cădea la pace, ori fiecare își vede de drumul lui.

Rac

Sunt șanse mari ca azi să primești vești din sectorul financiar. O să faci rost de bani fără să te fi așteptat la asta. Suma te scoate dintr-un impas financiar major.

Leu

Azi ai nevoie de afecțiunea celor din jur pentru că pur și simplu ai o zi mai proastă. Fie că primești energie bună, fie că nu, trebuie să ții capul sus și să mergi mai departe. Fizic sau emoțional, partenerul de cuplu îți e aproape.

Fecioară

Cine spune că azi nu este o zi bună, ar trebui să se uite la tine. Ai o zi absolut grozavă, marcată de multă energie, entuziasm, chef de muncă, dar și chef de socializare. Comunicarea e un punct forte pentru tine.

Balanţa

Ai o zi excelentă la locul de muncă, zi în care ai putea primi chiar și niște vești bune legate de job. Șansele ca șefii să te remarce astăzi, într-un mod pozitiv, sunt foarte mari.

Scorpion

Azi ajuți o persoană aflată la nevoie fără să te gândești la tine în vreun fel. Te sacrifici mult pentru cei din familie, în general, însă azi o să faci asta și pentru un necunoscut. Ai un suflet de aur.

Săgetător

Primești vești bune cu privire la viitorul relației tale. Poate că partenerul a acceptat să facă un compromis, poate că ajungeți la un punct comun, faceți pace după un mic conflict. Oricum, o să te relaxeze total ziua de azi, din acest punct de vedere.

Capricorn

Ai o zi specială, o zi în care ai putea lega o prietenie de durată cu cineva sau poate chiar ceva mai mult. Un flirt nevinovat vă leagă și vă aduce foarte aproape unul de celălalt.

Vărsător

Veștile sunt bune azi, pe toate planurile, mai ales pe plan financiar. Faci rost de bani, fără să te aștepți la asta, iar bugetul tău îmbogățit pe neașteptate îți va lăsa loc de joacă prin magazine.

Peşti

Veștile de azi sunt bune pentru tine, mai ales dacă aveai ceva de rezolvat legat de niște acte, de niște autorizații. Sunt șanse mari să rezolvi totul astăzi, spre bucuria ta și a membrilor familiei tale.