Horoscopul zilei de 12 noiembrie 2017

Berbec

Niște tensiuni cu membrii familiei îți pot strica buna-dispoziție. Posibil să fie discuții legate de bani sau de niște cheltuieli neprevăzute care au împuținat bugetul familiei.

Taur

Vei fi nevoită să-ți impui punctul de vedere în sânul familiei, aspect care îi va deranja pe ceilalți membri și veți ajunge la ceartă. Ai acumulat niște frustrări la acest capitol și acum te eliberezi de acestea aruncându-le cuvinte grele celor dragi.

Gemeni

O sursă nouă de venit sau, poate, niște bani, o moștenire primită de curând îți va da batăi de cap în ultima zi a săptămânii. Vei asista la o reuniunea de familie și vei face calcule peste calcule. Toți se bazează pe tne și va trebui să încerci să eviți conflictele care este, aproape, imposibil să nu apară.

Rac

Îți vei susține ferm și cu multă autoritate punctul de vedere în fața membrilor familiei. Te critici dur și aștepți ca ceilalți să nu-ți dea dreptate. Când vei primi reproșuri, te vei înfuria și mai tare. Încearcă să-ți păstrezi calmul și să-ți controlezi impulsivitatea de moment.

Leu

Te-ai trezit plină de energie și cu dorința de a finaliza niște sarcini sau proiecte pe care le-ai tot amțnat în ultima perioadă. Ai un tonus bun și începi să-ți recâștigi încrederea în tine, cu atât mai mult cu cât vezi că lucrurile încep să se așeze în viața ta.

Fecioară

Niște frământări interioare nu-ți dau pace. Analizezi și reanalizezi niște evenimente trecute și încerci să te repoziționezi vizavi de acestea. Ca să ai sorți de izbândă ar fi recomandat să mai lași un timp să treacă și să capeți o atitudine mai obiectivă.

Balanţa

Nu este una dintre cele mai bune zile ale tale. Te simți dezechilibrată din toate punctele de vedere și faci o incursiune în interior pentru a vedea ce te neliniștește și care sunt cauzele pentru care, în ultima perioadă, ai fost acuzată de cei dragi ție.

Scorpion

Treci printr-o perioadă a provocărilor pe toate planurile, provocări care, însă, îți plac și te antrenează, iar azi este ziua în care vrei să surprinzi prin înfățișare. N-ar strica o schimbare de look atâta timp cât te va reprezenta.

Săgetător

Te afli într-o cumpănă a vieții, vrei să iei niște decizii radicale pe plan profesional sau personal, însă nu te simți pe deplin pregătită. Te lupți cu conștiința și cu convingerile tale despre anumite aspecte pe care în acest moment ți-ai dori să nu le ai.

Capricorn

Simși nevoia de ordine și disciplină în viața ta, în gândurile tale, în relațiile tale și în proiectele tale. Vei pune la zid persoanele implicate și vei avea o pozitie dură, vanitoasă și le vei arunca în față cu reproșuri, fără a fi dispusă să lași câtuși de pițin de la tine.

Vărsător

Încerci să cauți răspuns întrebărilor esențiale despre viață și despre propriul destin. Vrei să înțelegi sensul anumitor întâmplări din ultima perioadă și acest lucru te va înverșuna pe o parte și te va demobiliza pe alta. Activitatea karmică te va obosi peste măsură și vei avea tendința să te autoînvinovățești.

Peşti

Preferi să-ți dedici ziua liberă unei activități extra, unui proiect pe care-l ai de ceva vreme în cap. Încearcă să nu te avânți în largul apei căci s-ar putea ca mai târziu să fii dezamăgită de curajul tău de acum și să realizezi că a fost doar i inconștiență de moment.