Horoscopul zilei de 12 martie 2020

Berbec

Posibil să fii dezamăgită de o veste financiară, ceva să nu funcționeze conform planului tău și să trebuiească să cheltui niște bani care nu erau programați.

Taur

Încearcă să dai dovadă de o atitudine indulgentă în relația cu persoana iubită pentru că riscul de conflicte în cuplu este foarte mare.

Gemeni

Pot apărea neplăceri și nemulțumiri legate de locul de muncă și toate acestea se pot răsfrânge asupra sănătății tale. Odihnește-te mai mult și imunizează-te!

Rac

Starea de agitație interioară de care suferi astăzi nu te va ajuta deloc, prin urmare evită să iei decizii și să discuți subiecte sensibile cu cei din jur. Riști să dai naștere conflictelor și nu este momentul.

Leu

Se poate ca un conflict cu o persoană care are autoritate în viața să degenereze astăzi și să-ți strice nu numai buna dispoziție, dar și planurile.

Fecioară

Ai tendința de a-i acuza pe cei din jur fără motiv și acest aspect s-ar putea răsfrânge negativ în cuplu. Nu face reproșuri, cel puțin azi și mâine.

Balanţa

Situația financiară te nemulțumește și este foarte probabil să faci unele cheltuieli neprevăzute. Te sfătuim să începi să faci economii. Vei avea nevoie de ele luna viitoare!

Scorpion

Deși ai energie și o stare generală de bine, ceva te frământă în legătură cu persoana iubită. Nu este momentul geloziilor și impunerii autorității. Gesturile posesive vor da naștere unor adevărate catastrofe în cuplu.

Săgetător

Încearcă să-ți protejezi sănătatea pe cât de mult poți. Odihna și remediile naturiste de întărire a imunității pot fi soluții pentru acest moment. Se întrevede stres financiar și poți pierde o sumă de bani.

Capricorn

Este foarte probabil ca un plan, un proiect personal sau profesional să nu înainteze și acest aspect să te obosească psihic. Încearcă să ai răbdare și să nu iei decizii radicale.

Vărsător

O serie de blocaje profesionale s-ar putea să-ți apară în cale, mai ales dacă vrei să avansezi în funcție sau să obții ceva de la locul de muncă. Relația cu familia este, de asemenea, tensionată, deci evită dialogurile pe teme delicate.

Peşti

Este foarte posibil să fii dezamăgită de un contect, să suferi în urma unei decizii luate, să te simți deznădăjduită, însă aceste stări se vor dizolva zilele viitoare, deci nu lua decizii importante acum.