Horoscopul zilei de 12 martie 2019

Berbec

Îți faci griji cu privire la o sumă de bani și nu este exclus să primești vești destabilizatoare la acest capitol. Te sfătuim să cheltui cu măsură.

Taur

Ești foarte rațională, calculată și stăpână pe tine și aceste aspecte te pot ajuta să iei decizii sănătoase și favorabile pentru viitorul tău profesional sau financiar.

Gemeni

Din punct de vedere al sănătății nu traversezi cea mai bună etapă și ar trebui să te odihnești mai mult. Te sfătuim să nu pleci urechea la ceea ce auzi în jurul tău.

Rac

Ai ocazia să te întâlnești cu un prieten și să purtați un dialog care să lămurească o problemă mai veche dintre voi.

Leu

Nu te simți pregătită pentru a face un pas important în carieră și eviți tot ceea ce te poate pune în valoare. Poate ar trebui să-ți revizuiești atitudinea!

Fecioară

Ești energică, veselă și plină de optimism, iar viziunea ta profesională încrezătoare te poate ajuta să pui bazele unui nou proiect, unei noi colaborări.

Balanţa

Te lupți pentru a câștiga o sumă de bani, pentru a intra în posesia unui bun material sau unui drept de autor.

Scorpion

Poți fi tentată să faci niște cheltuieli inutile, absurde, să-ți achiziționezi produse pe care, când ajungi acasă, să edscoperi că le aveai sau că nu-ți sunt de folos.

Săgetător

Te simți epuizată atât fizic, cât și psihic și nu este exclus ca o serie de afecțiuni mai vechi, netratate sau tratate necorespunzător, să se manifeste agresiv acum.

Capricorn

Poți avea parte de dialoguri pe teme financiare la locul de muncă. În unele cazuri poți reuși să reglementezi o remunerație sau chiar să reduci din sarcini și responsabilități.

Vărsător

Simți nevoia să te relaxezi mai mult, să te odihnești și nu este exclus să tratezi cu superficialitate persoanele din jur și problemele lor.

Peşti

Poți traversa o stare de melancolie, de nostalgie, de amintire a unor secvențe plăcute de viață și nu este exclus să te întorci la acele persoane alături de care te-ai simți în siguranță, te-ai simțit iubită.