Horoscopul zilei de 12 martie 2018

Berbec

Azi te vei bucura de complimente din partea unor colegi și sunt șanse chiar să fii invitată în oraș. Decizia îți aparține, însă este o oportunitate de a socializa și nu ar fi recomandat să o refuzi.

Taur

Prima zi din săptămână te va obosi mai mult decât te-ai fi așteptat. Încearcă să te odihnești mai mult și să lași grijile deoparte. Ți-ar prinde bine niște vitaminizante.

Gemeni

Vei avea oportunitatea de a învăța ceva nou sau de a face cunoștință cu un mediu nou, poate o altă cultură sau o limbă străină.

Rac

O persoană din trecut te poate contacta și îți poate propune o afacere, mai degrabă un târg. Ești binedispusă și profiți din plin de asta pentru a atrage admirația celor din jur.

Leu

Un prieten sau un coleg de muncă cu care te afli în relații bune îți face o dezvăluire sau îți cere un sfat. Încearcă să-i fii aproape și nu trata situația cu superficialitate.

Fecioară

Cuvântul de ordine al zilei este...ordinea. Decizi că este momentul să te organizezi mai bine, în special la locul de muncă și vei acționa în acest sens.

Balanţa

Un membru al familiei îți solicită ajutorul, însă este posibil să nu fii dispusă să-i arăți înțelegere și compătimire, prin urmare vei complota la izbucnirea unui adevărat scandal.

Scorpion

Petreci clipe romantice cu persoana iubită, fie îți face o surpriză, fie este vorba de o împăcare, fie vă reîntâlniți după o perioadă îndelungată în care nu v-ați văzut.

Săgetător

Ești plină de energie, glumeață și pusă pe șotii, însă ai grijă căci la muncă nu toți colegii îți pot gusta micile ironii și i-ai putea transforma fără să vrei în dușmani.

Capricorn

Un membru al familiei, posibil un frate sau o soră, îți face o surpriză și te invită în oraș sau într-un loc pe care tu doreai să-l vizitezi. La muncă poți să parte de niște piedici în rezolvarea unor sarcini.

Vărsător

Curiozitatea te poate îndemna să cauți niște răspunsuri, însă ai grijă la modalitatea prin care le obții și, mai ales, ai grijă să nu deranjezi persoane importante cu întrebările tale indiscrete.

Peşti

Te bate gândul de a începe un proiect nou, de a te implica într-o lucrare care nu te caracterizează. Ascultă-și intuiția în primul rând și apoi asigură-te de compatibilitate cu domeniul respectiv.