Horoscopul zilei de 12 mai 2020

Berbec

Ești foarte comunicativă astăzi și dornică să legi noi prietenii, să cunoști persoane noi, chiar dacă totul se petrece prin intermediul online. Zi bună pentru negocieri și tranzacții.

Taur

Ai idei foarte bune despre cum să faci bani sau cum să-și stabilizezi veniturile pe o perioadă lungă de timp. Cei care-și pun în valoare talente personale ce țin de comunicare și comerț sunt foarte bine susținuți.

Gemeni

Mercur, guvernatorul tău, intră astăzi în zodia ta și-ți oferă o minte ageră, istețime și un raționament demn de invidiat. Vei privi cu multă luciditate ceea ce se petrece în jurul tău și vei reuși să înțelegi lucrurile dintr-o altă perspectivă.

Rac

S-ar putea să fii copleșită de gânduri, de amintiri, de fel și fel de idei și întrebări legate de trecut, dar totodată vei avea și ocazia să le vezi dintr-o perspectivă mult mai matură și mai lucidă.

Leu

Azi ai ocazia să reiei legătura cu un prieten vechi sau să-ți faci noi cunoștințe. Un sfat venit din partea cuiva apropiat te poate pune în mișcare.

Fecioară

Guvernatorul tău, Mercur, a intrat azi în casa carierei și din aceastp ipostază te susține să te afirmi, să ieși în față și să te faci remarcată prin discurs, prin ideile pe care le ai.

Balanţa

S-ar putea să-ți analizezi cu multă luciditate o serie de principii și credințe, chiar prejudecăți pe care le ai și pe care ar trebui să le lași în spate. Învață ceva nou. Înscrie-te la un curs online!

Scorpion

Este o zi bună să-ți analizezi situația financiară și să întreprinzi acele demersuri, negocieri, tranzacții, pe care le ai în plan. Poate achiți un credit, plătești niște facturi sau poate semnezi un contract.

Săgetător

Comunicarea în cuplu este foarte bine aspectată astăzi și ai șanse mari să rezolvi un conflict, să lămurești o neînțelegere. Pe de altă parte, poți semna un contract, un parteneriat profesional.

Capricorn

Comunicarea cu colegii este foarte bine aspectată astăzi și ai șansa să te pui în valoare la locul de muncă fie printr-un discurs, fie prin idei foarte bune și profitabile.

Vărsător

Flirtezi, seduci și cucerești prin dialog, însă încearcă să nu te implici sentimental într-o nouă relație. Nu este momentul! Dai dovadă de multă creativitate și stăpânești foarte bine arta cuvintelor.

Peşti

Poți avea parte de un dialog cu familia prin care să lămurești o serie de aspecte. Un subiect legat de casă, de un bun de patrimoniu poate fi abordat acum.