Horoscopul zilei de 12 mai 2019

Berbec

Este posibil să nu te simți în apele tale astăzi și să resimți un disconfort organic. Cel mai indicat este să ai grijă la alimentație și să te odihnești mai mult.

Taur

Este o zi favorabilă dialogului cu persoana iubită și chiar poți lămuri aspecte care până acum păreau imposibil de abordat.

Gemeni

Te preocupi de casă și activitățile casnice îți pot ocupa mare parte din timpul liber. Dialogul cu membrii familiei va fi unul bun și poți ajunge la un consens cu cei dragi.

Rac

Te pot vizita rudele sau poți pleca chiar tu într-o scurtă deplasare. Încearcă să fii mai comunicativă deoarece ceilalți te pot percepe ca introvertită și antisocială.

Leu

Faci un bilanț al situației financiare și nu ești mulțumită de ceea ce descoperi. Realizezi că ai cheltuit prea mulți bani și ești dispusă să strângi cureaua, ceea ce te și sfătuim să faci.

Fecioară

Dai dovadă de energie și bună dispoziție și reușești să-ți îndeplinești scopurile propuse. Firea ta analitică te va ajuta să ieși din orice impas.

Balanţa

Nu te vei simți chiar în apele tale și este posibil să resimți oboseala mai accentuat ca înainte. Ai mare grijă la alimentație și respectă programul de odihnă.

Scorpion

Petreci timpul cu prietenii și ciar poți avea parte de surprize plăcute din partea acestora. Este o fi favorabilă planurilor și proiectelor de viitor.

Săgetător

Cariera este un punct de interes al zilei și este posibil să stai de vorbă cu persoane mai în vârstă, cu experiență cărora să le ceri sfatul într-o direcție profesională. Important este să-l și asculți și să-l pui în aplicare.

Capricorn

Este posibil să faci o scurtă călătorie în afara localității și să te reîntâlnești cu vechi perieteni sau să vizitezi niște rude.

Vărsător

Se conturează posibile discuții legate de banii deținuți împreună cu persoaba iubită și nu sunt excluse conflictele ca urmare a unor cheltuieli nejustificate.

Peşti

Petreci timp frumos cu persoana iubită și ai ocazia de a lămuri niște aspecte care vizează viața de cuplu. Nu este exclus să aduceți în discuție căsătoria.