Horoscopul zilei de 12 mai 2018

Berbec

Încerci să-ți faci un plan pe termen lung în legătură cu partea financiară și cauți noi metode de suplimentare a veniturilor. Seara primești o invitație la o petrecere și ar fi recomandat să nu o refuzi.

Taur

Este posibil să fii pusă în situația de a rezolva urgent o situație neprevăzută. La final de zi niște gânduri îți pot bloca starea emoțională, însă va fi ceva trecător.

Gemeni

Simți nevoia să iei o pauză de la viața socială și să te închizi în tine pentru a te autoanaliza. Posibil să tragi niște concluzii, însă nu te lăsa influențată de melancolia momentului.

Rac

O împăcare cu un prieten sau o veche cunoștință îți va schimba total starea de spirit. La capitolul comunicare nu te va întrece nimeni, însă nu exagera cu glumele și ironiile pe seama altora.

Leu

O să ai parte de o reîntâlnire cu o persoană dragă ție pe care nu ai mai revăzut-o de foarte mult timp. Bucură-te de momentele frumoase petrecute împreună.

Fecioară

Șansele să pleci într-o minivacanță programată pe ultima sută de metri sunt foarte mari. De asemenea, este foarte probabil să iei legătura cu o cunoștință aflată peste hotare cu care nu ai mai vorbit de ceva vreme.

Balanţa

Ai ocazia să întâlnești o persoană care să te ajute din punct de vedere financiar. Posibil să primești o propunere de colaborare sau chiar să preiei cârma unui nou proiect care să-ți bucure buzunarul.

Scorpion

Șansele să redresezi relația cu persoana iubită sunt foarte mari astăzi și ar trebui să profiți din plin. Dacă nu ai o relație, pregătește-te să întâlnești o persoană care să-ți aprindă călcâiele.

Săgetător

Starea sănătății începe să se amelioreze și profiți din plin pentru a face lucrurile care-ți fac plăcere. Încearcă să nu te suprasoliciți și nici să faci excese.

Capricorn

Astăzi ai ocazia să te împaci cu o persoană dragă sau să redresezi relația cu un prieten bun ed care te cam îndepărtasei în ultimul timp. Pe plan sentimental, partenerul te va surprinde cu niște declarații.

Vărsător

Te ocupi de treburi gospodărești în prima parte a zilei, nposibil chiar de reamenajarea locuinței, iar seara o vei petrece în compania familiei.

Peşti

Te pregătești intens pentru susținerea unui examen, unui proiect sau unei lucrări de natură să-și schimbe statutul. Nu uita că ai nevoie și de momente de relaxare.