Horoscopul zilei de 12 iunie 2018

Berbec

Reușești să termini în ultimul moment ceva foarte important, iar asta îți dă speranță pentru zilele următoare, când cineva urmează să îți dea un calificativ sau o notă pe această muncă.

Taur

Ai probleme cu banii și nu știi cum să le rezolvi. Ți-e rușine să mai faci încă un împrumut, așa că ai putea lua în considerare un avans din salariu.

Gemeni

Ai șanse mari să dai nas în nas cu o fostă iubire. Nimănui nu-i plac acest gen de momente, dar asta e, comportă-te normal și nu uita de politețe.

Rac

Te chinui să faci față tuturor problemelor care s-au concentrat într-o perioadă foarte scurtă de timp, dar știi și tu că cea mai bună soluție e să iei totul treptat, ușor.

Leu

Azi uiți de un lucru foarte important, iar asta s-ar putea să îți dea bătăi de cap în a doua parte a zilei. Încearcă să te miști repede și poate poți recupera puțin din timp.

Fecioară

Cineva din familie te complimentează și îți oferă un ajutor material substanțial, iar asta te face să-ți urmezi planurile așa cum le concepusei inițial. E o zi reușită.

Balanţa

Refuzi să fii de acord cu oamenii din jurul tău azi, pentru că știi că n-au dreptate. E timpul să îți urmezi instinctul și cu curaj să mergi pe drumul tău. Rezultatele nu vor întârzia să apară.

Scorpion

Ești irascibilă cam toată ziua, iar seara o discuție în familie e picătura care umple paharul. Încearcă să te calmezi pentru că nu este în regulă această stare.

Săgetător

Te străduiești să le demonstrezi oamenilor din jur că ai dreptate și reușești. Așa se întâmplă când lupți pentru visurile tale. Uite că azi mai înveți o lecție.

Capricorn

Ai șanse mari să primești o ofertă generoasă de colaborare și va trebui să pui în balanță dacă acești bani merită sacrificiul de a petrece mai puțin timp cu persoana iubită.

Vărsător

Azi ai toate șansele să primești vești bune legate de sănătatea ta sau a unei persoane dragi. Seara, invită-ți apropiații să sărbătoriți.

Peşti

Azi uiți să faci un lucru pe care te bazai și te trezești într-o criză majoră de timp. Din păcate orice ai face, nu mai poți remedia problema. Învață ceva din asta!